DAILY DEALS
Ai 8% reducere pentru toate produsele din categoria Remedii naturale.
0zile :00ore:00min:00sec
Vouchere Reduceri Pachete Magazine

Dieta în funcție de grupa sanguină

Dieta în funcție de grupa sanguină
     

Conform unei teorii elaborate de cercetători, se poate decide ce fel de dietă este potrivită pentru fiecare persoana în parte, luăn în considerare doar grupa sanguină.
Secretul constă în evitarea lectinelor. Lectinele sunt specifice fiecărui grup sanguin, dar dacă apare vreo incompatibilitate, lectinele pot cauza neplăceri corpului.

Pentru persoanele cu  grupă sanguină 0, se recomandă proteinele provenite mai ales din carne, evitând pe cât se poate cerealele, pâinea, pastele fainoase, orezul și produsele lactate.

Pentru persoanele cu grupa sanguină A, cea mai recomandată alimentație este cea vegetariană. De preferat sunt legumele, fructele. În acestă categorie alimentele nerecomandate sunt carnea, fasolea și produsele lactate.

Pentru grupa sanguină B recomandate sunt legumele, fructele și cerealele. Se poate consuma și carne dar în proporții cât se poate de minime.

Pentru categoria AB, se recomandă o combinație între alimentația vegetariană și cea cu lactate și pește. Cât se poate, trebuie evitat consumarea unor tipuri de semințe sau de carne roșie.

Sanatate - Articole cu si despre produse si tratamente naturiste

Articole precedente

5 secrete pentru unghii puternice

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te la newsletterul nostru daca nu vrei sa pierzi promotiile noastre zilnice, cupoanele de reduceri periodice si noutatile aparute in magazinul nostru.