Luna Dennree
-20% din pretul original la toate produsele
00ore:00min:00sec
Vouchere Reduceri Pachete Magazine

Dieta in functie de grupa sanguina

Dieta in functie de grupa sanguina
     
Conform unei teorii elaborate de cercetatori, se poate decide ce fel de dieta este potrivita pentru fiecare persoana in parte, luan in considerare doar grupa sanguina.
Secretul consta in evitarea lectinelor, niste molecule de proteine carbohidrate.Lectinele sunt specifice fiecarui grup sanguin, dar daca apare vreo incompatibilitate, lectine poate cauza neplaceri corpului.

Pentru persoanele cu  grupa sanguina 0, se recomanda proteinele provenite mai ales din carne, evitand pe cat se poate cerealele, painea, pastele fainoase, orezul si produsele lactate.

Pentru persoanele cu grupa sanguina A, cea mai recomandata alimentatie este cea vegetariana.De preferat sunt legumele , fructele . In acesta categorie alimentele nerecomandate sunt carnea, fasolea si produsele lactate.

Pentru grupa sanguina B recomandate sunt legumele, fructele si cerealele,Se poate consuma si carne dar in proportii cat se poate de minime.

Pentru categoria AB, se recomandat o combinatie intre alimentatia vegetariana si cea cu lactate si peste.Cat se poate, trebuie evitat consumarea unor tipuri de seminte sau de carne rosie.

Sanatate - Articole cu si despre produse si tratamente naturiste

Articole precedente

Agoraphobia

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te la newsletterul nostru daca nu vrei sa pierzi promotiile noastre zilnice, cupoanele de reduceri periodice si noutatile aparute in magazinul nostru.