✨ Reducere de -12% la toate produsele de pe site-ul nostru ✨
0zile :00ore:00min:00sec
Vouchere Reduceri Pachete Magazine

Detoxifierea organismului

Detoxifierea organismului
     

Detoxifierea completă a organismului nu se face foarte repede, fiind nevoie de o perioadă mai îndelungată în care trebuie să avem o alimentaţie mai sănătoasă. Pentru detoxifiere se recomandă sucuri verzi din frunze, vlăstari, legume şi fructe. Pentru a vă obișnui organismul, înainte cu o săptămână eliminaţi treptat mâncarea gătită şi introduceţi în alimentaţie legumele şi fructele, pe care le consumaţi proaspete, integrale. Apoi, pe perioada curei, beţi zilnic 2 litri de sucuri verzi. Sunt foarte uşor asimilate de organism, nu suprasolicită stomacul, nutrienţii lor intră rapid în sânge şi scot toxinele.

Persoanele care mănâncă multă carne rămân cu reziduri în colon perioade îndelungate. Fibrele împing toate rezidurile din colon şi, în lipsa lor, pot apărea, în timp, constipaţii cronice care îmbolnăvesc corpul. Atunci când eşti constipat, rezidurile prezente în colon se reabsorb şi se produce auto-intoxicarea corpului. Soluţia e să consumaţi crudităţi, nuci şi seminţe bogate în fibre şi nutrienţi, care vor ajuta la mişcarea din loc a rezidurilor.

Cel mai bun somn e cel dinainte de ora 24.00? Te odihneşti mai bine şi permiţi organelor să-şi facă detoxifierea. Spre exemplu, detoxifierea ficatului începe în jurul orei 22.30. Dacă nu aveţi un somn adânc între aceste ore, pierdeţi etapele cele mai importante ale detoxifierii. Mişcarea în aer liber oxigenează creierul şi vă umple de energie. Încercaţi să vă înconjuraţi, măcar în această perioadă, de energie pozitivă şi să evitaţi stresul, principalul inamic al sănătăţii noastre.

Rețetă de suc verde răcoritor:  2 mere, 10 frunze de salată, un fir de ştir, 10 frunze de spanac, 3 fire de pătrunjel, zeama de la o jumătate de lămâie, 2 frunze de căpşuni. Toate se dau printr-un storcător prin presare la rece. Se consumă imediat. 

Sanatate - Articole cu si despre produse si tratamente naturiste

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te la newsletterul nostru daca nu vrei sa pierzi promotiile noastre zilnice, cupoanele de reduceri periodice si noutatile aparute in magazinul nostru.