☺ HAPPY HOURS
Ai 8% reducere pentru toate produsele din categoria Slabire, dieta, frumusete.
0zile :00ore:00min:00sec
Vouchere Reduceri Pachete Magazine

Delicatese uscate

Delicatese uscate
     

Prune
Este un medicament natural, gustos pentru constipație, conține vitaminele A, B, C, E, fier, acid folic, fibre, ajută la menținerea echilibrului sângelui acido bazic, normalizează frecvența cardiacă. Este un bun purificator de sânge și stimulează digestia. Este cunoscut pentru faptul că ajută în probleme de constipație. Prunele uscate se pot peste noapte la hidratat într-un pahar cu apă, iar dimineața se consumă sucul obținut, astfel facilităm scaune regulate, periodice.

Caise
Conțin beta caroten, vitamina E, fibre, fier, și kalium. Moderează hipertensiunea arterială, previne apariția cancerului și îmbolnăvirile inimii.

Stafide
Stafidele sau strugurii uscați, sunt la fel de sănătoase ca și strugurii proaspeți, doar că în forma uscată au un conținut mai ridicat de zahăr, nu este indicat pentru diabetici. Vitamina P are efect antiinflamator, antialergic și are proprietăți antibacteriene, antivirale.

Semințe de brad
A fost cunoscut încă din antichitate, a jucat un rol important în dieta soldaților greci. De multe ori au pus în miere și așa au conservat. Au fost consumate de către indienii americani, și în culturi estice. Din descrieri aflăm că în afară de semințe s-au folosit și conurile, mugurii de pin, pentru  sirop, ceai, ceea ce este benefic pentru boli reumatice.  Semințele de brad pot proveni din 20 de feluri de conuri al căror semințe sunt atât de mari încât merită să fie colectat recoltă. Conurile sunt colectate în tipul iernii apoi se usucă până când scalele se deschid și semințele cad din ea. Conurile care nu se deschid se pun în cuptor până se desfac dar de multe ori trebuie scoase cu mână din con. Din această cauză este atât de scump. Semințele de brad este valoros , este bogat în nutrienți și acizi grași, vitamina E iar are un conținut ridicat de energie. Are conținut ridicat în potasiu și magneziu ceea ce sprijină activitatea inimii, scade hipertensiunea arterială. Se poate recomanda pentru diabetici deoarece reduce riscul de complicații cardiovasculare. Datorită componenței colorează regimul alimentar al mamelor, vârstnicilor și sportivilor.

 

Sanatate - Articole cu si despre produse si tratamente naturiste

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te la newsletterul nostru daca nu vrei sa pierzi promotiile noastre zilnice, cupoanele de reduceri periodice si noutatile aparute in magazinul nostru.