⏰ PROMOTIA ZILEI
Ai 10% reducere pentru toate produsele din categoria Mancare sanatoasa.
0zile :00ore:00min:00sec
Vouchere Reduceri Pachete Magazine

De ce să ne ferim de sucurile dietetice

De ce să ne ferim de sucurile dietetice
     

În timpul verii trebuie neapărat să bem multe lichide, iar prin lichide ne referim mai ales la apă. Din când în când însă ajungem în magazine și cumpărăm sucuri în loc de apă. Mulți dintre noi însă fac o cură de slăbire sau se gândesc la sănătate și din această cauză apelează la sucuri dietetice. Oare aceste sucuri sunt mai “sănătoase” decât sucurile normale?

Sucul dietetic nu conține zahăr, calorii, grăsimi sau carbohidranți, cel puțin așa scrie pe eticheta acestor produse. Din păcate pe etichetă nu conține faptul că aceste produse pot cauza diabet de tip 2, diferite tipuri de cancer și în mod ironic obezitate.

Cum poate sucul dietetic să cauzeze obezitate? Corpul uman funcționează în moduri complexe. Un studiu publicat recent ne arătă că oamenii care au băut sucuri dietetice timp de mai mulți ani au avut probleme de greutate.

De ce se întâmplă acest lucru? Explicația este simplă, indulcitorii zero calorii sunt de 600 de ori mai dulci decât zahărul. O altă problemă este că zaharul “fals” are efecte negative asupra bacteriilor din intestin.

La femeile care au băut 2 sau mai multe sucuri dietetice pe zi, afecțiunile renale au crescut cu 30%. Aceste probleme au fost cauzate de îndulcitorii artificiali.

Concluzia este că îndulcitorii artificiali au efecte foarte negative asupra sistemului nostru imunitar. Dacă doriți să scăpați de acești îndulcitori, vă sfătuim să folosiți de exemplu ștevia, care este înlocuitorul ideal al zahărului. Sucurile dietetice nu sunt sănătoase, însă dacă le folosiți doar ocazional, nu o să aveți probleme nici pe termen lung. În timpul verii însă vă sfătuim să beți apă!

Sanatate - Articole cu si despre produse si tratamente naturiste

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te la newsletterul nostru daca nu vrei sa pierzi promotiile noastre zilnice, cupoanele de reduceri periodice si noutatile aparute in magazinul nostru.