⏰ PROMOTIA ZILEI
Ai 12% reducere pentru toate produsele din categoria Bomboane.
0zile :00ore:00min:00sec
Vouchere Reduceri Pachete Magazine

De ce să incluzi colagenul în dieta ta dacă ai trecut de 30 de ani

De ce să incluzi colagenul în dieta ta dacă ai trecut de 30 de ani
     

Colagenul este cea mai abundentă proteină din corpul tău. Este componenta principală a țesuturilor conjunctive care alcătuiesc mai multe părți ale corpului inclusiv tendoanele, ligamentele, pielea și mușchii.

Colagenul are grijă de ferminitatea, elasticitatea și strălucirea pielii tale. Din păcate, după o anumită vârstă acesta scade și nu produce cantitatea necesară de aceea este indicat a se lua un supliment.

Beneficiile colagenului

  1. Poate îmbunătăți sănătatea pielii -  Colagenul joacă un rol în întărirea pielii. Pe măsură ce îmbătrânești, corpul tău produce mai puțin colagen, ducând la uscarea pielii și la formarea ridurilor. Cu toate acestea, mai multe studii au arătat că peptidele de colagen sau suplimentele care conțin colagen pot ajuta la încetinirea îmbătrânirii pielii prin reducerea ridurilor și a uscăciunii.
  2. Ajută la ameliorarea durerilor articulare – Utilizarea suplimentelor de colagen s-a dovedit că reduce inflamația și stimulează sinteza colagenului în organism. Acest lucru poate ajuta la promovarea ameliorării durerii în rândul persoanelor cu tulburări articulare, cum ar fi osteoartrita.
  3. Ar putea preveni pierderea osoasă – Consumul de suplimente de colagen poate ajuta la reducerea riscului de tulburări oasoase, cum ar fi osteoporoza.
  4. Promovează sănătatea inimii – Luarea suplimentelor de colagen poate ajuta la reducerea factorilor de risc asociați cu afecțiuni cardiace, cum ar fi ateroscleroza.
  5. Beneficii pentru păr și unghii – Colagenul poate crește puterea unghiilor, prevenind fragilitatea. În plus poate stimula părul să crească mai repede.
  6. Colagenul te ajută să dormi mai bine – Colagenul este recunoscut ca fiind un puternic relaxant, stimulent al somnului. Studiile arată că trei grame de glicină, găsite într-o singură porție de colagen, luate înainte de culcare îmbunătățesc calitatea somnului.

A lua colagen este asociat cu o serie de beneficii pentru sănătate și cu foarte puține riscuri cunoscute. Pentru început pot îmbunătăți sănătatea pielii prin reducerea ridurilor și a uscăciunii. De asemenea, ajută la creșterea masei musculare, la prevenirea pierderii osoase și la ameliorarea durerilor articulare. Suplimentele de colagen sunt sigure, destul de ușor de utilizat și cu siguranță merită încercate datorită beneficiile lor. Accesează webshop-ul VitaMix și achiziționează acest supliment la un preț accesibil!  

Sanatate - Articole cu si despre produse si tratamente naturiste

Articole precedente

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te la newsletterul nostru daca nu vrei sa pierzi promotiile noastre zilnice, cupoanele de reduceri periodice si noutatile aparute in magazinul nostru.