☀ HOT DEALS ☀
Ai 10% reducere pentru toate produsele din categoria Dulciuri, patiserii.
00ore:00min:00sec
Vouchere Reduceri Pachete Magazine

De ce să consumi vitamine la începutul verii?

De ce să consumi vitamine la începutul verii?
     

Corpul tău are nevoie de anumite vitamine mai mult în lunile de vară. Motivele pentru acest lucru sunt legate de factori precum nevoia crescută de energie, un metabolism mai rapid și vremea mai caldă.

Pentru sănătatea ta fizică este foarte important ca nevoia acestor vitamine să fie satisfăcută. Iată vitaminele pe care ar trebui să le iei vara:

  1. Vitamina A – Lumina ultravioletă din soarele de vară ne afectează celulele. Acest lucru poate determina îmbătrânirea pielii și formarea ridurilor. Acesta este motivul pentru care este extrem de important să iei vitamine de restaurare, cum ar fi vitamina A. Lipsa vitaminei A nu poate provoca doar probleme ale pielii. Poate duce, de asemenea la deficiențe de păr, unghii, dinți și oase, precum probleme cu vederea.
  2. Vitamina C – Vitamina C este o vitamină foarte importantă pentru sistemul imunitar. Deficitul de vitamina C este cauza multor afecțiuni precum uscăciunea pielii, dureri musculare și articulare, slăbiciune a foliculilor de păr, pierderea în greutate, sângerări nazale și vindecarea târzie a rănilor. Vitamina C este, prin urmare, cu adevărat importantă pentru asigurarea unei veri sănătoase și totodată pentru pregătirea pentru lunile de iarnă.
  3. Vitamina D – Deoarece vitamina D este sintetizată din lumina soarelui, ea poate cădea la niveluri critice în lunile lungi de iarnă. Prin urmare, este mai bine să oprești această scădere a nivelului de vitamina D și să crești cantitatea din organism în timpul verii. În acest fel, corpul ajuți corpul să se pregătească pentru sezonul rece. Problemele cauzate de deficitul de vitamina D includ dureri articulare, dureri musculare, creștere în greutate și probleme digestive.
  4. Vitamina E – Vitamina E are un efect antioxidant asupra membranei celulare și ajută la înnoirea celulelor. De asemenea, îmbunătățește sănătatea pielii și a părului. Aceste beneficii fac din aceasta o vitamină importantă pentru sezonul estival.

La fel ca anotimpurile, corpurile noastre se pot schimba pe tot parcursul anului. Este foarte important să ai grijă de tine, de nevoile tale iar unul dintre cele mai bune moduri prin care poți face acest lucru este să te asiguri că organismul tău are parte de toți nutrienții necesari. Webshop-ul VitaMix îți prezintă numeroase suplimente naturale care te vor ajuta să îți menții sănătatea!

Sanatate - Articole cu si despre produse si tratamente naturiste

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te la newsletterul nostru daca nu vrei sa pierzi promotiile noastre zilnice, cupoanele de reduceri periodice si noutatile aparute in magazinul nostru.