Ai livrare gratuita!
* la toate comenzile de peste 79 lei
0zile :00ore:00min:00sec
Vouchere Reduceri Pachete Magazine

De ce avem nevoie de spatii verzi

De ce avem nevoie de spatii verzi
     

Copacii si zonele verzi ne ajuta sa avem o viata mai sanatoasa. Daca aveti posibilitatea sa plantati copaci pe langa casa voastra, sau chiar sa tineti plante in casa voastra, va sfatuim sa o faceti.

Copacii imbunatatesc calitatea aerului urban scotand particulele de ozon si alte particule toxice din aer, asigurand astfel protectia oamenilor. Desii multi folosesc deja aparate pentru purificarea aerului, copacii nu au nevoie de surse de energie, sau de schimbarea filtrelor, ele ramanand eficiente pentru totdeauna.

Nenumarate studii au aratat ca la oamenii care au stat intr-o casa inconjurata de copaci si zona verde nivelul stresului a fost mult mai scazut. Lipsa stresului se traduce in beneficii fizice si in cresterea performantei mentale.

Tarile mai moderne au ajuns la concluzia ca acoperisurile verzi reduc retentia de caldura in zonele urbane, ceea ce il ajuta pe oamenii care stau in cladirile respective. Prin aceasta metoda in orasele mari se reduce consumul de energie, iar aerul es curatat de dioxidul de carbon.

In timpul zilei folosim din ce in ce mai multe aparate digitale (telefoane mobile, tablete, calculatoare, etc.) si din aceasta cauza timpul petrecut in natura s-a redus. Pentru a beneficia de efectele pozitive a copacilor si a zonelor verzi, trebuie neaparat sa faceti si voi un efort. Va sfatuim sa iesiti din casa, sa plantati copaci, sa aveti grija de zonele verzi si sa va bucurati de caldura de vara.

Sanatate - Articole cu si despre produse si tratamente naturiste

Articole precedente

De ce sa ne ferim de sucurile dietetice

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te la newsletterul nostru daca nu vrei sa pierzi promotiile noastre zilnice, cupoanele de reduceri periodice si noutatile aparute in magazinul nostru.