⏰ PROMOTIA ZILEI
Ai 10% reducere pentru toate produsele din categoria Mancare sanatoasa.
0zile :00ore:00min:00sec
Vouchere Reduceri Pachete Magazine

De ce avem nevoie de spații verzi

De ce avem nevoie de spații verzi
     

Copacii și zonele verzi ne ajută să avem o viață mai sănătoasă. Dacă aveți posibilitatea să plantați copaci pe lângă casa voastră, sau chiar sa țineți plante în casa voastră, vă sfătuim să o faceți.

Copacii îmbunătățesc calitatea aerului urban scoțând particulele de ozon și alte particule toxice din aer, asigurând astfel protecția oamenilor. Deșii mulți folosesc deja aparate pentru purificarea aerului, copacii nu au nevoie de surse de energie, sau de schimbarea filtrelor, ele rămânând eficiente pentru totdeauna.

Nenumarate studii au arătat că la oamenii care au stat într-o casă înconjurată de copaci și zona verde nivelul stresului a fost mult mai scăzut. Lipsa stresului se traduce în beneficii fizice și în creșterea performanței mentale.

Țările mai moderne au ajuns la concluzia că acoperișurile verzi reduc retenția de căldură în zonele urbane, ceea ce îl ajută pe oamenii care stau în clădirile respective. Prin această metodă în orașele mari se reduce consumul de energie, iar aerul este curățat de dioxidul de carbon.

În timpul zilei folosim din ce în ce mai multe apărate digitale (telefoane mobile, tablete, calculatoare, etc.) și din această cauză timpul petrecut în natură s-a redus. Pentru a beneficia de efectele pozitive a copacilor și a zonelor verzi, trebuie neapărat să faceți și voi un efort. Vă sfătuim să ieșiți din casă, să plantați copaci, să aveți grijă de zonele verzi și să vă bucurați de caldura de vară.

Sanatate - Articole cu si despre produse si tratamente naturiste

Articole precedente

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te la newsletterul nostru daca nu vrei sa pierzi promotiile noastre zilnice, cupoanele de reduceri periodice si noutatile aparute in magazinul nostru.