Zilele Apiland
toate produsele cu -14% reducere
00ore:00min:00sec
Vouchere Reduceri Pachete Magazine

Cum sa scapam de durerile cronice

Cum sa scapam de durerile cronice
     

Mai bine de 1.5 miliarde de oameni sufera de dureri cronice. Medicii prescriu medicamente dupa medicamente acestor pacienti, insa aceste droguri nu preau au efect pe termen lung. Durerile cronice afecteaza mai multe persoane decat bolile de inima, cancerul si diabetul imreuna.

Medicamentele folosite frecvent pentru tratarea durerilor cronice includ opiode (morfina), nonsteroids, antidepresive, antiepileptice. Toate aceste medicamente au efecte secundare si pot cauza si dependenta.

Remediile naturale nu au efecte secundare periculoase si aceste substante nutritive au un efect pozitiv si asupra sanatatii intregului organism.

Turmeric si ghimbir

Plantele anti-inflamatorii reduc dramatic durerile cronice si inflamatiile. Regiunile vulnerabile ale corpului sunt controlate de antioxitantii puternici din plantele de mai sus.

Probioticele

Durerile cronice adesea sunt semne de avertizare. Aceste avertizmente pot fi provocate si de infectii ale intestinelor, cand parazitii lanseaza toxine in corpul nostru. Probioticele ajuta la neutralizarea acestor toxine si lupta impotriva parazitilor in intestin.

Magneziu

Magneziul joaca un rol important in relaxarea muschilor, maximalizand fluxul de sange astfel sustantele nutritive ajung mai repede in celule. Deficienta de magneziu duce la spasme musculare, crampe, etc. Aceste probleme se manifesta in organism in forma durerilor.

Omega 3

Acizii grasi Omega 3 au un rol anti-infalamator. Sunt renumite pentru efectele lor antioxidante, care reduc inflamatiile si durerile puternice. 

Daca suferiti de dureri cronice, nu trebuie neaparat sa cereti sfatul unui medic. Medicamentele prescrise de medici poate ca au efecte doar pe termen scurt, ceea ce inseamna ca nu scapati de problemele cauzate de durerile cronice.

Sanatate - Articole cu si despre produse si tratamente naturiste

Articole precedente

Detoxifica-ti organismul

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te la newsletterul nostru daca nu vrei sa pierzi promotiile noastre zilnice, cupoanele de reduceri periodice si noutatile aparute in magazinul nostru.