Luna Apidava
-20% din pretul original la toate produsele
00ore:00min:00sec
Vouchere Reduceri Pachete Magazine

Cum sa scăpăm de durerile cronice

Cum sa scăpăm de durerile cronice
     

Mai bine de 1.5 miliarde de oameni suferă de dureri cronice. Medicii prescriu medicamente după medicamente acestor pacienți, însă aceste droguri nu preau au efect pe termen lung. Durerile cronice afectează mai multe persoane decât bolile de inimă, cancerul și diabetul impreună.

Medicamentele folosite frecvent pentru tratarea durerilor cronice includ opiode (morfină), nonsteroids, antidepresive, antiepileptice. Toate aceste medicamente au efecte secundare și pot cauza și dependență.

Remediile naturale nu au efecte secundare periculoase și aceste substanțe nutritive au un efect pozitiv și asupra sănătații întregului organism.

Turmeric și ghimbir

Plantele anti-inflamatorii reduc dramatic durerile cronice și inflamațiile. Regiunile vulnerabile ale corpului sunt controlate de antioxitanții puternici din plantele de mai sus.

Probioticele

Durerile cronice adesea sunt semne de avertizare. Aceste avertizmente pot fi provocate și de infecții ale intestinelor, când paraziții lansează toxine în corpul nostru. Probioticele ajută la neutralizarea acestor toxine și luptă împotriva paraziților în intestin.

Magneziu

Magneziul joacă un rol important în relaxarea mușchilor, maximalizând fluxul de sânge astfel sustanțele nutritive ajung mai repede în celule. Deficiența de magneziu duce la spasme musculare, crampe, etc. Aceste probleme se manifestă în organism în forma durerilor.

Omega 3

Acizii grași Omega 3 au un rol anti-infalamator. Sunt renumite pentru efectele lor antioxidante, care reduc inflamațiile și durerile puternice. 

Dacă suferiți de dureri cronice, nu trebuie neapărat să cereți sfatul unui medic. Medicamentele prescrise de medici poate că au efecte doar pe termen scurt, ceea ce înseamnă că nu scăpați de problemele cauzate de durerile cronice.

Sanatate - Articole cu si despre produse si tratamente naturiste

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te la newsletterul nostru daca nu vrei sa pierzi promotiile noastre zilnice, cupoanele de reduceri periodice si noutatile aparute in magazinul nostru.