DAILY DEALS
Ai 8% reducere pentru toate produsele din categoria Remedii naturale.
0zile :00ore:00min:00sec
Vouchere Reduceri Pachete Magazine

Cum să-ți păstrezi sănătatea pe timp de toamnă?

Cum să-ți păstrezi sănătatea pe timp de toamnă?
     

Anotimpul culorilor, al zilelor ploioase petrecute în casă este aici. Acest sezon aduce cu sine schimbări care ne pot influența starea de sănătate. În aceste luni răcoroase tindem să ne simțim mai letargici, deci este important să ne păstrăm energia la un nivel ridicat, pe cât posibil. În acest articol îți prezentăm pe scurt câteva sfaturi utile pentru a-ți păstra sănătatea și vigoarea pe tot parcursul acestui anotimp.

1. Hidratează-te - Mulți dintre noi nu bem suficiente lichide pe perioada acestui anotimp dar trebuie să acordăm o importanță deosebită acestui aspect, nu doar în lunile caniculare ci și în lunile mai răcoroase. Temperaturile scăzute îți pot deshidratata pielea, astfel este recomandat să îți hidratezi constant corpul. Un bun exemplu ar fi Crema de corp cu gălbenele care prezintă numeroase beneficii!

2. Consumă alimente de sezon – Toamna e bogată și pune la dispoziție o mulțime de bunătăți nutritive. În prim plan în acest sezon sunt: merele, perele, prunele, gutuile, dovleacul, vânăta, sfecla roșie, strugurii.  Ține cont de fructele și legumele care apar în fiecare anotimp, iar nevoile organismului tău vor fi satisfăcute fără a depune prea mult efort.

3. Fii activ – Este foarte important să faci puțină mișcare pe parcursul zilei. Un workout dimineața îți poate da o stare foarte bună toată ziua. O altă metodă pentru a fii activ ar fi lucrul casnic : grădinăritul, măturarea frunzelor, sortarea hainelor. Include aceste activități pe perioada toamnei și vei fi avea doar de câștigat.

4. Întărește-ți imunitatea – Suplimentele nutritive îți aduc avantaje pentru sănătate. De ce le folosim? Deoarece datorită compoziției lor bogate în vitamine și minerale aceste suplimente oferă o stare generală de bine, organismul funcționând în parametri normali. Un bun exemplu ar fi Vitamina C. Aceasta reprezintă un nutrient esențial vieții care contribuie la funcționarea normală a sistemului nervos și a sistemului imunitar.

5. Consumă Vitamina D – Soarele este cel care ne ajuta să eliberăm în organism cantitatea necesară de vitamina D. În sezonul rece când trec zile în șir fără a putea să ne bucurăm de razele soarelui, aportul necesar de vitamina D scade. Indicat este  să dăm o mână de ajutor corpului cu suplimentele de Vitamina D .

6. Somn liniștit - Fă în așa fel încât să te bucuri de cele 8 ore de somn. Odihna este extrem de importantă pentru sănătatea ta, pentru starea ta de bine. Fără un somn adecvat, organismul nostru este slăbit, astfel crește predispoziția pentru diferite afecțiuni.

7. Aerisește – Toamna, vremea este ploioasă, de stat în casă. Bineînțeles că  nu putem să ieșim atât de des la plimbări în aer liber, însă acest lucru nu ar trebui să ne împiedice în a deschide ferestrele și a împrospăta casa. Aerul curat ajută la sănătatea inimii, la activitatea și funcționarea normală a minții și totodată ține departe mucegaiul.

Toamna este un moment bun pentru a te conecta cu tine însuți. Profită de acest sezon pentru a te bucura de produsele sezoniere gustoase și rumene și pentru a încerca să trăiești în armonie cu natura. Ai grijă de sănătatea ta in fiecare zi cu ajutorul produselor Vitamix!

Sanatate - Articole cu si despre produse si tratamente naturiste

Articole precedente

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te la newsletterul nostru daca nu vrei sa pierzi promotiile noastre zilnice, cupoanele de reduceri periodice si noutatile aparute in magazinul nostru.