☀ HOT DEALS ☀
Ai 10% reducere pentru toate produsele din categoria Mancare sanatoasa.
00ore:00min:00sec
Vouchere Reduceri Pachete Magazine

Cum să crești imunitatea copilului pentru reînceperea școlii

Cum să crești imunitatea copilului pentru reînceperea școlii
     

Grija părinților pentru sănătatea copiilor lor este infinită și de maximă prioritate. VitaMix te va sprijini în acest demers și te va ajuta să le protejezi sănătatea cu produse naturiste. Sănătatea se susține prin grija sporită față de sistemul imunitar. Cu o imunitate fortificată poți ține la distanță orice boală și în caz de îmbolnăvire, însănătoșirea e mai ușoară.

Copiii au o imunitate înnăscută, susținută de o serie de bariere fizice, fizico-chimice, celulare și genetice. La menținerea sănătății sistemului imunitar, un rol esențial îl au dieta (din care să nu lipsească vitaminele și mineralele din fructe și legume), igiena, mediul psiho-afectiv, odihna și factorii de mediu (evitarea spațiilor poluate). Dar cum sistemul imunitar al copiilor este în formare, ei au o vulnerabilitate mai mare în fața agenților patogeni și astfel se pot confrunta des cu probleme respiratorii, mai ales. Odată cu revenirea la școală pot fi expuși, mai ales dacă printre colegi vor fi și unii bolnavi.

Tu cum îți vei ajuta copilul să stea departe de boli? 

1.     Ai grijă la dieta acestuia, la necesarul de vitamine și minerale

2.     Ajută-l să înțeleagă importanța spălatului frecvent pe mâini

3.     Amintește-i mereu să nu bea din recipiente folosite anterior de altcineva

4.     Să bea multă apă

5.     Să se odihnească suficient

Nu există mod mai eficient de menținere a sănătății decât cel susținut de produsele naturale, astfel alimentația sănătoasă poate fi completată cu produse naturiste ce țin bolile departe. Îți recomandăm gama de vitamine și minerale VitaMix 

Încearcă Sun Health Efervescent Mulitivitamine + Minerale, un produs ideal pentru sănătate și imunitate, Vitamina C Solgar 1000 mg - vitamina antioxidantă esențială sănătății organismului și de nelipsit în lupta cu răcelile și infecțiile virale. 

MultivitaKid de la Adam’s, tablete masticabile cu aromă de portocale, e un produs gândit special pentru copii, ce conține un complex de vitamine deosebit de importante pentru dezvoltarea fizică și psihică a copilului. Conține vitamina C și complexul de vitamine B. 

Calciu+ D3+B12 Cosmo Pharm  este un sirop delicios cu un complex de vitamine și calciu, cu aromă naturală de fragi. De asemenea, îți recomandăm Immunity Organic India capsule vegetale, un produs premiat la Natural Product Expo West în SUA, cu o formulă din plante ayurvedice integrale imunomodulatoare, certificate organic, ce asigură protecție sporită sistemului imunitar. Conține Tulsi Vana, Tulsi Krishna și Katuki, o plantă rară în natură dar cu efecte antioxidante puternice. 

Produsul cu extract din muguri de cătină de la Plantextrakt, este și el ideal pentru imunitate. Aloe Ferox Herbagetica  este un alt produs ce merită încercat. Acesta stimulează creșterea limfocitelor care sunt o parte importantă a mecanismelor de apărare a organismului. Produsul Goji Extract + Vitamina C Naturala Rotta Natura reprezintă o combinație a două ingrediente naturale indicate pentru susținerea imunității și vitalității: extractul standardizat din fructe de Goji și Vitamina C naturală prezentă sub forma extractului din fructe de Măceș. Iar lista integrală a produselor din categoria vitamine și minerale pentru imunitate o puteți consulta online pe VitaMix, de unde poți alege produsul preferat. 

Sanatate - Articole cu si despre produse si tratamente naturiste

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te la newsletterul nostru daca nu vrei sa pierzi promotiile noastre zilnice, cupoanele de reduceri periodice si noutatile aparute in magazinul nostru.