✨ Reducere de -12% la toate produsele de pe site-ul nostru ✨
00ore:00min:00sec
Vouchere Reduceri Pachete Magazine

Cum îți îmbunătățești circulația periferică

Cum îți îmbunătățești circulația periferică
     

Mâinile și picioarele reci sunt specifice persoanelor cu circulație periferică dificitară. În sezonul rece este mai accentuată și apar și amorțeli ale membrelor. Și la această problemă putem găsi remedii în natură, fiind o boală cauzată de presiunea scăzută a sângelui.

O plantă  eficientă este coada-calului cu care se poate face bai în fiecare seară. Se face o infuzie din plantă care se pune în apa de baie, după care este recomandată odihna în pat.

O altă plantă eficientă este Ginkgo-Biloba, care are proprietatea de a dilata vasele de sânge. Se pot bea infuzii de Ginkgo-Biloba sau se pot lua suplimente, având aceelaș efect.

Și condimentele ajută în aceasta afecțiune. Piperul de exemplu crește temperatura corpului și oxigenează vasele de sânge.

O metodă foarte bună pentru îmbunătățire circulației periferice este alternarea băilor fierbinți cu cele reci în fiecare seară. Încearcă să reduci consumul de cafea și alcool dacă nu vrei să ai probleme circulatorii și să mănânci alimente cu un conținut bogat de vitamina C și E. Usturoiul este ideal pentru îmbunătățirea circulației, dacă se consumă proaspat și zilnic.

O altă metodă pentru revigorarea circulației este masajul. Se recomandă consultarea unui specialist pentru aceste proceduri, pentru că masajul poate fi și o bună metodă de detoxifiere și detensionare musculară.

Toate aceste mici exerciții sau recomandări pentru stilul de viață și alimentație îmbunătățesc circulația sângelui și pe termen lung te feresc de afecțiuni care pot fi foarte grave. Nu trebuie decât puțină voință de a le aplica în fiecare zi și dorința de a scăpa de amorțelile lucrului la birou.

 

Sanatate - Articole cu si despre produse si tratamente naturiste

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te la newsletterul nostru daca nu vrei sa pierzi promotiile noastre zilnice, cupoanele de reduceri periodice si noutatile aparute in magazinul nostru.