Despre colesterolul “rău” se știe că atacă în tacere organismul nostru. Este un dușman tăcut, care afectează vasele de sânge, dar cu o dietă echilibrată putem ține valoarea lui sub control. Grăsimile influențează nivelul colesterolului, de aceea sunt recomandate doar dimineața, că până seara organismul nostru să îl poată prelucra și arde.
Ficatul produce cel mai mult colesterol, din cauza alimentelor care le consumăm (carne roșie, mezeluri), fiind agresat de grăsimi greu digerabile.
Fructele și legumele sunt de mare ajutor în detoxifierea ficatului, pentru conținutul lor în fibre alimentare care impiedică asimilarea grăsimilor. Și consumul de pește ajută la dizolvarea colesterolului “rău”, prin conținutul său de Omega 3 și Omega 6.
Dintre legumele “fruntașe” în reducerea colesterolului “rău” se numără varza, morcovii, fasolea verde, ceapa, usturoiul și conopida. Așadar este bine să fim atenți la alimentație și este bine de știut că și suplimentele nutritive joacă un rol important în sănătatea noastră.
Într-o lume tot mai conectată și dependentă de tehnologie, crizele tehnologice pot avea un impact semnificativ asupra sănătății mentale.
Hidratarea corpului nostru este esentiala, mai ales in zilele toride, in timpul petrecerilor la piscină sau cand ne relaxam sub razele soarelui. Dar,
În călătoria noastră către o sănătate optimă, ne confruntăm adesea cu dilema alegerii dintre suplimentele nutritive și o alimentație n
Fortifică-ți Imunitatea Toamna Aceasta cu Suplimentele Potrivite Toamna aduce cu sine nu doar culori arămii peisajului, dar și provocări pentru
Februarie este a doua lună a anului în calendarul Gregorian. Este cea mai scurtă lună gregoriană, care are numai 28 sau 29 de zile.
Somnul este o funcție esențială care permite corpului și creierului să se reîncarce, facandu-vă dimineața să vă simțiți reîmpro