Luna VivaNatura
-20% din pretul original la toate produsele
00ore:00min:00sec
Vouchere Reduceri Pachete Magazine

Cele mai bune 5 aplicații de telefon pentru urmarirea perioadei menstruale

Cele mai bune 5 aplicații de telefon pentru urmarirea perioadei menstruale
     

Perioadele menstruale au frecvență lunară de obicei, însă data exactă, debitul, severitatea crampelor și simptomele însoțitoare nu sunt constante. Din acest motiv, piața de aplicații este plină cu programe de urmărire a perioadelor menstruale care vizeaă să vă ofere o perspectivă de ansamblu.

Aceste aplicații vă pot ajuta să aflați mai multe informații depre ciclul menstrual și să-l planificați pentru perioadele viitoare. Sângerarea are loc la fiecare 28 de zile pentru majoritatea femeilor, dar este normal ca ciclul menstrual sa fie fie mai scurt sau mai lung, iar sangerarea să înceapă oriunde între ziua 21 și ziua 40. Lungimea perioadei menstruale poate de asemenea să varieze și să dureze 3-8 zile, cu o medie de 5 zile. Sângerarea este deseori mai abundentă în zilele 1 și 2 și începe să devină mai ușoară după aceea. Urmărirea perioadei dvs. poate fi utilă din mai multe motive. Urmarirea perioadei vă poate ajuta să vă cunoașteți propriul organism și să faceți cicluri și să observați orice simptome - cum ar fi schimbări de dispoziție sau dureri de cap - care pot apărea în timpul unei anumite faze a ciclului menstrual.

Totodată puteți să identificați orice modificare a ciclului menstrual, care poate fi un indicator al potențialelor probleme de sănătate. Mai mult, utilizarea aplicațiilor de urmărire a perioadei vă poate spune când este perioada cea mai fertilă, dacă evitați sarcina sau incercați să rămâneți gravidă. Exista sute de aplicații care urmăresc și analizeaza ciclul menstrual, de unde știți care este cea mai potrivită pentru dvs.?

Medical News Today a încercat și testat mai multe aplicații și au facut o selecție de 5, a celor mai utile aplicații pe telefon de urmărit ciclul menstrual.

Period Calendar

Android: gratuit

iPhone: gratuit

Period Calendar vă poate ajută să urmăriți și să vă preziceți perioada, plus furnizează informații despre perioada fertilă și data potențială a ovulației. Pe lângă funcția de urmarire a ciclului menstrual de bază, aplicația poate fi utilizată pentru a înregistra temperatura, actul sexual, controlul nașterii, greutatea, mucusul cervical, starea de spirit și orice alte simptome. Funcția ”pill reminder” vă asigură că nu veți uita niciodată o doză din nou. Indiferent dacă trebuie să vă amintiți să luați medicamente, suplimente, pilule contraceptive sau chiar o injecție, trackerul pilulei poate fi configurat pentru a vă reaminti.

Flo Period Tracker

Android: gratuit

iPhone: gratuit

Dacă vă întrebați când ați avut ultima perioadă menstruală sau v-ați dori să stiți când urmează, puteți afla cu ușurință folosind Flo Period Tracker. Aplicația folosește algoritmi pentru a prezice cu precizie și credibil menstruația și ovulația. Folosind calendarul aplicației veți putea să vă logați, să notați cum vă simțiți, simptomele, unitatea sexuală și fluxul de menstruație. Aplicația poate fi utilizată pentru a urmări somnul, consumul de apă și activitatea fizică.

Clue

Android: gratuit

iPhone: gratuit

Clue a fost catalogat ca fiind una dintre cele mai utile aplicații de urmărire a ovulației de către revista Obstetrics & Gynecology, care este o publicație a Colegiului American de Obstetrică și Ginecologie. Clue foloseste știința pentru a ajuta utilizatorii săi să identifice modele unice în ciclul menstrual. Cu tracker-ul perioadei aplicației, traseelor multiple de dispozitive, jurnalelor de sănătate și tracker-urilor de exercitii fizice, ciclul de sănătate și ciclul menstrual nu va mai fi un mister.

Dezvoltatorii promit să includă toate vârstele și să nu folosească niciodată fluturi, flori, eufemisme sau roz. Algoritmul unic al aplicației învață din datele pe care le adăugați, ceea ce înseamnă că cu cât utilizați mai mult indicele, cu atât mai inteligent va deveni.

My Calendar

Android: gratuit

iPhone: gratuit

My Calendar este un tracker sofisticat, elegant și foarte personalizabil. Acesta poate ajuta femeile cu cicluri neregulate, precum și pe cele care sunt preocupate de concepere sau contracepție. Cu My Calendar, puteți urmări perioadele menstuale regulate și neregulate, temperatura, greutatea, starea de spirit, simptomele și fluxul sanguin. Cu memento-urile discrete, puteți fi pregatită pentru apropierea perioadelor împreuna cu ovulația și zilele fertile. Puteți accesa toate informațiile esențiale utilizând trackerul de sănătate iar calendarul poate fi protejat prin parolă pentru a vă asigura că informațiile dvs. rămân private.

Glow

Android: gratuit

iPhone: gratuit

Glow vă poate urmări perioada menstruală și va inregistra simptomele, starea de spirit, activitatea sexuală și medicamentele. Calculatorul menstrual și ovulația de la Glow ajută femeile să își asume controlul asupra sănătății reproducerii. Aplicația poate prognoza perioadele și ovulația, iar previziunile sale devin mai inteligente în timp. Aplicația nu numai că ajuta femeile care evită sarcina sau din contră încearcă să rămână gravide, dar ajuăa și persoanele care urmează tratament de fertilitate, cum ar fi înseminarea intrauterină și fertilizarea în vitro. Puteți să faceți diagrame ale datelor menstruale și ale fertilității, medicamente, contraceptiei și memento-urile de ovulație, precum și să înregistrați mai mult de 40 de semnale de sănătate diferite. Glow oferă, de asemenea, un abonament pentru a debloca statistici comparative, articole premium, mesagerie privată și suport premium.

Sanatate - Articole cu si despre produse si tratamente naturiste

Articole precedente

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te la newsletterul nostru daca nu vrei sa pierzi promotiile noastre zilnice, cupoanele de reduceri periodice si noutatile aparute in magazinul nostru.