30 RON reducere la comenzile de peste 199 RON ☀
0zile :00ore:00min:00sec
Vouchere Reduceri Pachete Magazine

Ceapa si beneficiile ei

Ceapa si beneficiile ei
     

Stiati ca ceapa este folosita nu numai pentru a da gust mancarurilor, ci si pentru tratarea bolilor? Multe studii au documentat faptul ca ceapa contine multe elemente care sunt benefice sanatatii.

Cercetarile facute recent au dovedit faptul ca ceapa poate sa reduca tensiunea arteriala si ajuta la normalizarea nivelului de colesterol. Pe langa acest fapt ceapa ajuta la cresterea densitatii osoase si refacerea osului, iar reduce riscul de fracturi de sold.

Ceapa contine sulf, ceea ce aduce beneficii tesutului conjunctiv si ajuta la formarea lor.

Desii usturoiul este considerat rege in reducerea inflamatiilor, ceapa nu este cu mult in urma. Ceapa este capabila sa inhibe activitatea macrofaga, celulele albe din sange importante pentru imunitate. Modul lor de a se apara este prin declansarea inflamatiilor mari. Desii activitatea macrofaga este un lucru bun, daca nu este “supravegheata” poate sa cauzeze mari probleme in organismul nostru.

Ceapa contine si antioxidanti, deci poate fi folosita si pentru curele de slabit. Pe langa acest fapt, consumat in cantitati moderate, ceapa poate sa reduca riscul de cancer.

Sfatul nostru este sa introduceti ceapa in dieta voastra, chiar daca considerati ca mirosul neplacut provocat de acesta va cam incurca. Puteti sa le folositi in sandwichuri, salate, supe, ciorbe, tocanite, etc. Puteti sa folositi ceapa in nenumarate feluri, iar pentru idei puteti sa accesati paginile de specialitate.

Va dorim multa sanatate!

Sanatate - Articole cu si despre produse si tratamente naturiste

Articole precedente

5 superalimente pentru sanatatea cardiovasculara

Aboneaza-te la newsletter