⚡ PROMO ⚡
Ai 8% reducere pentru toate produsele din categoria Insula de mirodenii.
0zile :00ore:00min:00sec
Vouchere Reduceri Pachete Magazine

Ceapa și beneficiile ei

Ceapa și beneficiile ei
     

Stiați că ceapă este folosită nu numai pentru a da gust mâncărurilor, ci și pentru tratarea bolilor? Multe studii au documentat faptul că ceapa conține multe elemente care sunt benefice sănătății.

Cercetările făcute recent au dovedit faptul că ceapa poate să reducă tensiunea arterială și ajută la normalizarea nivelului de colesterol. Pe lângă acest fapt ceapa ajută la creșterea densității osoase și refacerea osului, pe lângă acestea reduce riscul de fracturi de sold.

Ceapa conține sulf, ceea ce aduce beneficii țesutului conjunctiv și ajută la formarea lor.

Deșii usturoiul este considerat rege în reducerea inflamațiilor, ceapa nu este cu mult în urma. Ceapa este capabilă să inhibe activitatea macrofagă, celulele albe din sânge importante pentru imunitate. Modul lor de a se apăra este prin declanșarea inflamațiilor mari. Deșii activitatea macrofagelor este un lucru bun, dacă nu este “supravegheată” poate să cauzeze mari probleme în organismul nostru.

Ceapa conține și antioxidanți, deci poate fi folosită și pentru curele de slăbit. Pe lângă acest fapt, consumat în cantități moderate, ceapa poate să reducă riscul de cancer.

Sfatul nostru este să introduceți ceapă în dieta voastră, chiar dacă considerați că mirosul neplăcut provocat de acesta vă cam încurcă. Puteți să le folosiți în sandwichuri, salate, supe, ciorbe, tocănițe, etc. Puteți să folosiți ceapa în nenumarate feluri, iar pentru idei puteți să accesați paginile de specialitate.

Vă dorim multă sănătate!

Sanatate - Articole cu si despre produse si tratamente naturiste

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te la newsletterul nostru daca nu vrei sa pierzi promotiile noastre zilnice, cupoanele de reduceri periodice si noutatile aparute in magazinul nostru.