⚡ PROMO ⚡
Ai 8% reducere pentru toate produsele din categoria Mancare sanatoasa.
00ore:00min:00sec
Vouchere Reduceri Pachete Magazine

Ceaiul - un obicei sanatos

Ceaiul - un obicei sanatos
     
Cafeaua poate avea locul său ca o băutură sănătoasă, dar ceaiul verde este adesea văzut ca băutura miracol. Acest lucru e valabil mai ales pe perioada iernii. Iată de ce ar trebui să bei în mod regulat ceai în acest sezon.
Pierderea în greutate: pentru mulți, sezonul de vacanţă este cel mai prost moment pentru menţinerea obiectivelor de dieta.  Consumul de ceai verde regulat a fost demonstrat că ajuta la suprimarea poftei de mâncare și la creșterea metabolismului - ambele vă pot ajuta să ardeţi câteva calorii în plus.
 
Prevenirea îmbolnăvirilor: cumpărături non-stop, călătorii, precum și socializarea poate scădea sistem imunitar, deci dă un impuls sistemului tău imunitar cu ceai.
 
Detensionare: O băutură caldă poate fi o modalitate de relaxare, mai ales atunci când restul zilei este agitat, dar excesul de cofeină are dezavantaje sale. Prea multă cofeină poate duce la anxietate, stres și probleme cu somnul, așa că, dacă vă aflați în criză pentru o pauză de cafea încercaţi să treceţi la ceai. Ceaiul conține doar jumătate din cantitatea de cafeină decât o ceașcă normală de cafea, dar, de asemenea, multe persoane spun că ceaiul cu a lui aromă proaspătă de ierburi îi ajută să se relaxeze.

Sanatate - Articole cu si despre produse si tratamente naturiste

Articole precedente

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te la newsletterul nostru daca nu vrei sa pierzi promotiile noastre zilnice, cupoanele de reduceri periodice si noutatile aparute in magazinul nostru.