⚡ PROMO ⚡
Ai 8% reducere pentru toate produsele din categoria Mancare sanatoasa.
00ore:00min:00sec
Vouchere Reduceri Pachete Magazine

Ce trebuie să știm despre drojdia de bere?

Ce trebuie să știm despre drojdia de bere?
     
Drojdia de bere este un ingredient remarcabil, care ajută la menținerea sau recapatarea frumuseți si sănătății naturale. Aceasta este prezentă în alimentele funcționale, suplimente alimentare și de asemenea în produsele cosmetice.
 
Timp de mai multe decenii , drojdia utilizată în produsele alimentare - vii sau nu - a făcut obiectul a numeroase studii și publicații științifice care recunosc în unanimitate calitățile sale nutritive extraordinare și anumite beneficii terapeutice. Excelente pentru sănătate și frumusețe, proprietățile drojdiei sunt nu numai pe baza experienței de lungă durată, dar, de asemenea, și mai presus de toate, proprietățile din compoziția sa biochimica, care sunt foarte bine-cunoscute astăzi. Această compoziție dezvăluie o mare varietate de elemente biologice (aminoacizi, minerale, vitamine, enzime, etc), care sunt necesare organismului nostru pentru a funcționa corespunzător (creștere, metabolismul celular, sistemul imunitar, etc) și pe care dieta de zi cu zi nu o oferă întotdeauna în cantitatea suficientă.
 
Benefică diabeticilor, drojdia de bere, conține un mineral identificat ca factor de toleranță la glucoză. Acest lucru este declarat a fi extrem de util pentru persoanele care suferă de diabet zaharat, deoarece ajută la menținerea nivelului normal. Chiar și oamenii care suferă de dezechilibru al nivelululi de zahăr din sânge sau cei care au tensiune arterială crescută sau scăzută pot să se bazeze pe drojdie pentru binele sănătății lor.
 
Eficientă în problemele legate de greutate. Consumul de drojdie ajută la menținerea ratei metabolice a organismului uman. De asemenea, ajută la gestionarea stresului deoarece conține un nivel ridicat de vitamina B12. Alte beneficii pe care le are adăugarea drojdiei în dieta zilnică: ajută la menținerea sănătății ficatului, la îmbunătățirea fluxului de sânge și de asemenea la sistemul digestiv.
 
 

Sanatate - Articole cu si despre produse si tratamente naturiste

Articole precedente

Ciuperca la picioare

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te la newsletterul nostru daca nu vrei sa pierzi promotiile noastre zilnice, cupoanele de reduceri periodice si noutatile aparute in magazinul nostru.