Ai livrare gratuita!
* la toate comenzile de peste 79 lei
0zile :00ore:00min:00sec
Vouchere Reduceri Pachete Magazine

Ce trebuie sa stim despre drojdia de bere?

Ce trebuie sa stim despre drojdia de bere?
     
Drojdia de bere este un ingredient remarcabil, care ajută la menținerea sau recapatarea frumuseti  si sănătatii naturale. Aceasta este prezentă în alimentele functionale, suplimentele alimentare si de asemenea in produsele cosmetice.
Timp de mai multe decenii , drojdia utilizata în produsele alimentare - vii sau nu - a făcut obiectul a numeroase studii și publicații științifice care recunosc în unanimitate calitățile sale nutritive extraordinare și anumite beneficii terapeutice.
Excelente pentru sanatate si frumusete, proprietățile drojdiei sunt nu numai pe baza experienței de lungă durata , dar, de asemenea, și mai presus de toate, proprietatile din compoziția sa biochimica, care sunt foarte bine-cunoscute astăzi. Această compoziție dezvăluie o mare varietate de elemente biologice (aminoacizi, minerale, vitamine, enzime, etc), care sunt necesare organismului nostru pentru a funcționa corespunzător (creștere, metabolismul celular, sistemul imunitar, etc) și pe care dieta de zi cu zi nu o oferă întotdeauna în cantitatea suficientă.
Benefica diabeticilor, drojdia de bere, contine un mineral identificat ca factor de toleranță la glucoză. Acest lucru este declarat a fi extrem de util pentru persoanele care suferă de diabet zaharat, deoarece ajută la mentinerea nivelului normal. Chiar și oamenii care suferă de dezechilibru al nivelululi de zahar din sange  sau cei care au tensiune arterială crescută sau scăzută pot să se bazeze pe drojdie pentru binele sanatatii lor.
Eficienta in probleme legate de greutate. Aceasta este una dintre problemele cu care se confruntă de mulți oameni în aceste zile. Consumul de drojdie ajută la menținerea ratei metabolice a organismului uman. De asemenea, ajuta la gestionarea stresului deoarece contine un nivel ridicat de vitamina B12.
  Alte beneficii pe care le are adăugarea drojdiei in dieta zilnica ar putea ajuta la mentinerea sanatatii ficatului, la îmbunătățirea fluxului de sange si de asemenea la sistemul digestiv.
 
 

Sanatate - Articole cu si despre produse si tratamente naturiste

Articole precedente

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te la newsletterul nostru daca nu vrei sa pierzi promotiile noastre zilnice, cupoanele de reduceri periodice si noutatile aparute in magazinul nostru.