⏰ Reducere de -10% la toate produsele de pe site
00ore:00min:00sec
Vouchere Reduceri Pachete Magazine

Calendar de inspirație pentru sărbători la Vitamix

Calendar de inspirație pentru sărbători la Vitamix
     

Luna decembrie este o lună aglomerată, agitată de febra cadourillor, a listelor de rețete pentru masa de Crăciun, a listelor cu invitați și multe alte lucruri ce vrei să le pui la punct. Această lună din an este de multe ori foarte încărcată, în special pentru mame, care pe lângă îndatoririle pe care le au, trebuie să facă față la o listă de sarcini în plus.

Nu îți face griji, VitaMix s-a decis să îți sară în ajutor cu idei practice și folositoare pentru ca zilele de Crăciun să fie cu adevărat o plăcere, atât pentru tine, cât și pentru membrii familiei tale. Am creat un calendar de inspirație pentru sărbători și punem la punct patru categorii principale, pe care vom pune accent. Acestea sunt următoarele:

1. Planificarea meniului pentru întreaga familie

Această planificare nu este doar pentru perioada Crăciunului, ci și pentru celelalte zile. Adunăm la un loc idei de preparate rapide, ușoare și echilibrate pentru toată familia. Îți oferim exemple de mese sănătoase, care nu vor crea nici un disconfort, vor ține deoparte excesele și nu vor aduce o explozie de calorii.

2. Idei de cadouri pentru membrii familiei

La această categorie venim cu sfaturi și ghiduri de cadouri pentru ca tu să poți alege darurile perfecte pentru fiecare persoană dragă din viața ta. Venim cu idei inedite de cadouri ce le vor face celor din familie viața mai sănătoasă și fericită.

3. Cadouri de răsfăț pentru tine

În alergarea pentru cadoul perfect pentru ceilalți, uităm de multe ori de noi înșine. Nu este nimic în neregulă să te răsfeți și să ai grijă de tine, la fel cum ai grijă de ceilalți. Venim în ajutorul tău cu un ghid de cadouri de răsfăț și îngrijire pentru tine. De la articole de îngrijire personală și până la alimente sănătoase îți vom da idei pentru orice gust.

4. Sfaturi utile pentru menținerea sănătății pe timpul sărbătorilor pentru întreaga familie

Știm că uneori perioada sărbătorilor poate deveni una a exceselor alimentare, a epuizării mentale ce poate ruina spiritul extraordinar al Crăciunului. Te ajutăm să faci față tuturor provocărilor și să faci alegeri sănătoase în această perioadă minunată din an.

Urmărește VitaMix pe rețelele sociale și nu rata ideile și sfaturile noastre care îți vor face Crăciunul mai frumos.

Nu uita sărbătorile sunt despre tine și familia ta, despre spiritul Crăciunului și zile calme, de neuitat!

Sanatate - Articole cu si despre produse si tratamente naturiste

Articole precedente

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te la newsletterul nostru daca nu vrei sa pierzi promotiile noastre zilnice, cupoanele de reduceri periodice si noutatile aparute in magazinul nostru.