DAILY DEALS
Ai 14% reducere pentru toate produsele din categoria Tincturi.
0zile :00ore:00min:00sec
Vouchere Reduceri Pachete Magazine

Cafeaua și beneficiile sale

Cafeaua și beneficiile sale
     

Studiile au demonstrat că această băutură magică care ne trezește dimineața (cafeaua), prezintă numeroase beneficii pentru corpul uman. În fiecare zi, americanii beau 400 de milioane de căni din această băutură incredibil de complexă, care conține peste 1000 de conpuși care pot afecta organismul. Cele mai frecvente substanțe din cafea sunt cofeina și polifenolii.

 

Ce beneficii pentru sănătate oferă cafeaua?

Deși cercetătorii nu cunosc exact care dintre ingredientele cafelei oferă aceste beneficii, conform dovezilor consumul de cafea poate ajuta la următoarele:

  1. Îmbunătățește sănătatea generală
  2. Protejează îmotriva diabetului de tip 2
  3. Protejează ficatul
  4. Promovează sănătatea inimii
  5. Reduce riscul de mortalitate

 

Este adevărat că excesul de cafea dăunează sănătății. Consumul excesiv de cafea într-o zi poate avea următoarele simptome:

  • Tahicardie
  • Creșterea presiunii arteriale
  • Anxietate
  • Insomnie

 

Conform Ghidurilor dietetice pentru americani, este sigur pentru majoritatea femeilor să consume până la 5 cești de cafea pe zi, cu un aport maxim de 400mg de cofeină (conținutul de cofeină poate varia în funcție de tipul de cafea).

 

Cafeaua este o băutură populară pe care cerccetătorii au studiat-o pe larg pentru beneficiile sale, inclusiv capacitatea de a crește nivelul de energie, de a promova controlul greutății, de a îmbunătăți performanța fizică și de a proteja împotriva bolilor cronice.

 

Unele persoane ar putea fi nevoite să limiteze aportul, inclusiv femeille însărcinate sau care alăptează, copiii și adolesceții și persoanele cu anumite afecțiuni de sănătate. Cu toate aceste, consumul de cafea cu moderație (3-4 căni pe zi) a fost asociat cu multe beneficii pentru sănătate și este considerat sigur pentru majoritatea adulților. 

  • Cafea Verde (macinata) 150gr

    Cafea Verde (macinata) 150gr

    15,90 lei
    Cafeaua verde contine cantitati mari de acid clorogenic si acid cafeic. Acidul cafeic actioneaza ca un tonic general iar acidul clorogenic, prezent in toate tipurile de cafea, neutralizeaza radicalii liberi care ataca structura sistemului celular.      Are nenumarate beneficii:NU are efecte negative (tahicardie, anxietate, insomnii, cresterea tensiunii arter ...
  • Cafea din Cereale Yannoh Original (filtru) 500gr Lima

    Cafea din Cereale Yannoh Original (filtru) 500gr Lima

    30,20 lei
    Cafea din cereale Yannoh® Original 500gInlocuieste cafeaua cu acest substitut fara cofeina, dupa o reteta originala patentata. Se foloseste in filtrul de cafea sau la espressor.Ingrediente: orz prajit*, secara prajita**,grau prajit*, cicoare*, naut prajit**din agricultura ecologicaFabricat in BelgiaProdus certificat ecologic500g
  • Cafea de Cicoare Bio 250gr Lima

    Cafea de Cicoare Bio 250gr Lima

    24,50 lei
    Cafea de cicoare bio 250gInlocuieste cafeaua cu acest substitut fara cofeina, dupa o reteta originala patentata. Se foloseste in filtrul de cafea sau la espressor.Ingrediente: cicoare**din agricultura ecologicaFabricat in BelgiaProdus certificat ecologic250g
  • Cafea din Cereale cu Cicoare Bio 100gr Green Organics

    Cafea din Cereale cu Cicoare Bio 100gr Green Organics

    24,41 lei
    Cafea instant din cereale cu cicoare bio 100gIngrediente: secara*, malt din orz*, orz*, cicoare*, smochine*.Un inlocuitor perfect pentru cafeaua obisnuita. Adaugati doar apa calda, si eventual un indulcitor precum sirop de agave.Produs in GermaniaAmbalat in borcan de sticla.100g

 

Sanatate - Articole cu si despre produse si tratamente naturiste

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te la newsletterul nostru daca nu vrei sa pierzi promotiile noastre zilnice, cupoanele de reduceri periodice si noutatile aparute in magazinul nostru.