⚡ PROMO ⚡
Ai 8% reducere pentru toate produsele din categoria Insula de mirodenii.
00ore:00min:00sec
Vouchere Reduceri Pachete Magazine

Boliile bătrâneții

Boliile bătrâneții
     

Varsta a treia aduce cu ea probleme de sanatate specifice. Corpul incepe sa arate semnele uzurii fizice si de multe ori memoria de termen scurt incepe sa aiba scapari, in vreme ce amintirile din tinerete sunt foarte vii in memorie.

Confuzia

La persoanele în vârstă poate fi asociată cu senilitatea, dar poate fi cauzată și de întărirea arterelor cerebrale și o irigare defectuoasă ca creierului. Rezultatele impresionante au fost atribuite tratamentului cu ginkgo, care îmbunătățesc circulația cerebrală. Planta este disponibilă sub formă de extract lichid și tablete. Puteți folosi pur și simplu două sau trei frunze proaspete pentru o infuzie. 

Ginkgo

Copacul ginkgo este unul dintre puținii supraviețuitori – el este o specie de conifer care a rămas neschimbat încă dinaintea evoluției mamiferelor. Semințele au fost folosite timp de secole în medicina chinezească tradițională, pentru tratarea astmului și a problemelor urinare, dar în ultimii câțiva ani, cercetătorii din Occident au descoperit că planta îmbunătățește circulația. Efectul lui puternic asupra circulației cerebrale i-a făcut pe mulți să îl considere un remediu împotriva bătrâneții, deoarece rigidizarea arterelor cerebrale este o cauză comună a confuziei la persoanele în vârstă.

Pierderi de memorie

Plantele nu sunt un remediu pentru pierderile de memorie, dar ele îi pot ajuta pe cei în vârstă să rămână lucizi și activi și pot îmbunătăți puterea de concentrare. Salvia și rozmarinul, două dintre plante medicinale despre care se crede că îmbunătățesc memoria, sunt cunoscute în prezent și ca antioxidante puternice, care pot combate distrugerea celulelor și pot distruge radicalii liberi – grupuri de atomi din hrana noastra care consumă oxigenul din celulele noastre.

Consumați infuzie de salvie sau rozmarin (o linguriță la o ceașcă) în loc de ceai sau cafea, sau folosiți hidrocotile, care are un efect similar de întinerire. Folosiți ulei de rozmarin la masaj, sau adaugăți câteva picături într-o lampă odorizată.

Sanatate - Articole cu si despre produse si tratamente naturiste

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te la newsletterul nostru daca nu vrei sa pierzi promotiile noastre zilnice, cupoanele de reduceri periodice si noutatile aparute in magazinul nostru.