Luna Solgar
-20% din pretul original la toate produsele
00ore:00min:00sec
Vouchere Reduceri Pachete Magazine

Beneficiile Sucului de Acai

Beneficiile Sucului de Acai
     
Arbore nativ din America Centrală și de Sud, inrudit cu afinele și merisoarele, acest fruct a devenit din ce în ce mai popular în dieta oamenilor de pe tot globul. Sucul de acai este disponibil în cele mai multe din magazinele alimentare dar și in magazile naturiste. Așadar iată câteva dintre beneficiile sale incredibile:
  • Ajută la menținerea sănătății inimii
 
Sucul de acai conține o cantitate mare de grăsimi nesaturate, cum ar fi omega-3 , acizi omega - 6 și omega - 9 grași . Acești acizi grași reduce viteza procesului de îngroșare treptată a arterelor și scăderea tensiunii arteriale. De asemenea, reduce riscul de infarct miocardic, ritm cardiac anormal și accident vascular cerebral. În plus, sucul de acai poate reduce riscul bolilor de inimă și poate diminua riscul apariției cancerului.
  • Contribuie la menținerea greutății corporale
Acaiul este o sursă bună de proteine, cu mai mult de 8 g de proteine la 100 g de boabe. Spre deosebire de grăsimi și carbohidrați, organismul nu are rezervor de proteine , ceea ce înseamnă că nu va stoca proteine pentru a le folosi atunci când are nevoie. Ca rezultat, mulți oameni folosesc acest suc de acai ca un supliment de dietă. De asemenea, având o cantitate mare de proteină, acest suc dă senzația de sațietate, contribuind astfel la menținerea greutății coporale.
  • Oferă energie
Sucul de acai este bogat în vitamine care promovează aspectul și senzația de vitalitate. Acesta conține vitamina A, care ajută la echilibrarea nivelului retinei și sprijină vederea. Alte vitamine găsite în Acai Berry sunt responsabile pentru conservarea pielii și a tonusul muscular, și stimularea creșterii celulelor.
  • Beneficii digestive 
Prima boală care a fost tratată cu Acai a fost legată de problemele digestive. Oamenii din Amazon au folosit Acai pentru ai ajuta în problemele legate de constipație de sute de ani. Cum era de așteptat, acest suc a devenit cunoscut pentru a atenua constipația, hemoroizi și alte probleme digestive. O parte din acest lucru este din cauza conținutului său ridicat de fibre. 
  • Fortifică sistemul imunitar
Acaiul a fost, de asemenea, atribuit pentru apărarea împotriva bolilor. Acesta are un conținut de antioxidant mai mare decât cele mai multe fructe de pădure, ceea ce înseamnă că protejează celulele organismului și neutralizează radicalii liberi. 

Sanatate - Articole cu si despre produse si tratamente naturiste

Articole precedente

Acizii grași mențin creierul mai “tânăr”

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te la newsletterul nostru daca nu vrei sa pierzi promotiile noastre zilnice, cupoanele de reduceri periodice si noutatile aparute in magazinul nostru.