✨ Reducere de -12% la toate produsele de pe site-ul nostru ✨
0zile :00ore:00min:00sec
Vouchere Reduceri Pachete Magazine

Beneficiile Picolinatului de Crom

Beneficiile Picolinatului de Crom
     
În mod ideal, ar trebui să fim capabili să obținem suficient crom din dieta noastră. Cu toate acestea, deoarece o mare parte din solul în care culturile sunt cultivate a fost epuizat de minerale, mulți nutriționiști spun că prezentăm un deficit și ne sfătuiesc să echilibrăm dieta zilnică cu suplimente de crom.
 
Cromul este un mineral care este implicat în metabolismul glucidelor, proteinelor și grăsimilor. Acesta sprijină producția de insulină, și poate ajuta, de asemenea, la stabilizarea nivelului de zahăr din sânge. Cromul poate fi găsit în alimente precum carne, cereale integrale, fructe, legume și condimente, dar concentrarea în aceste alimente este afectată în mod semnificativ de prelucrarea acestora. Cromul este disponibil sub formă de supliment, cum ar fi: clorura de crom și pocolinatul de crom. Unii cercetători sustin că picolinatul de crom este cel mai bun supliment de crom absorbit.
 
Toate formele cromului sunt gândite să joace un rol important în metabolismul colesterolului alimentar, ceea ce indică faptul că acest mineral este util în stabilizarea nivelului de colesterol în sânge. Cromul acționează pentru a metaboliza acidul nucleic, care este materialul genetic găsit în celulele corpului. Pentru că acizii nucleici sunt considerață elemente de bază ale ADN-ului, cromul poate fi util la un nivel genetic. 
Deficitul de crom inhibă capacitatea organismului de a utiliza în mod eficient glucoza, și, prin urmare, creează o nevoie mai mare de insulină. Produsele alimentare care conțin crom au capacitatea de a spori acțiunea insulinei, și pot reduce nivelul de zahăr din sânge. Spre deosebire de alte forme ale acestui mineral, picolinatul de crom este legat la mai multe molecule de vitamina B3. Pentru ca vitamina B3, de asemenea, joacă un rol în normalizarea glicemiei, picolinatul de crom este forma de preferat a cromului pentru cei care doresc să controleze nivelul de zahăr din sânge.
 
Picolinatul de crom este utilizat de către persoanele care doresc să suprime pofta de mâncare. Persoanele mai în vârsta ar putea fi interesat de utilizarea acestui produs, deoarece organismul produce mai puțin de crom pe măsură ce îmbătrânim.
 
Controlul poftei de mâncare poate duce la pierderea în greutate, și mulți oameni folosesc cromul în acest scop. Acest supliment este folosit pentru a da un impuls metabolismului dvs., astfel încât să puteți arde calorii mai eficient.  

Sanatate - Articole cu si despre produse si tratamente naturiste

Articole precedente

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te la newsletterul nostru daca nu vrei sa pierzi promotiile noastre zilnice, cupoanele de reduceri periodice si noutatile aparute in magazinul nostru.