⚡ PROMO ⚡
Ai 12% reducere pentru toate produsele din categoria Creme cosmetice.
00ore:00min:00sec
Vouchere Reduceri Pachete Magazine

Beneficiile Picolinatului de Crom

Beneficiile Picolinatului de Crom
     
In mod ideal, ar trebui sa fim capabili sa obținem suficient crom din dieta noastra. Cu toate acestea, deoarece o mare parte din solul în care culturile sunt cultivate a fost epuizat de minerale, multi nutritionisti spun ca suntem deficitari și ne sfatuiesc sa echilibram dieta zilnica cu suplimente de crom.
 
Cromul este un mineral care este implicat în metabolismul glucidelor, proteinelor si grasimilor. Acesta sprijina productia de insulina, si poate ajuta, de asemenea, la stabilizarea nivelului de zahar din sange. Cromul poate fi gasit in alimente precum carne, cereale integrale, fructe, legume și condimente, dar concentrarea în aceste alimente este afectată în mod semnificativ de prelucrarea acestora. Cromul este, de asemenea, disponibil sub forma de supliment, cum ar fi: clorura de crom si pocolinatul de crom. Unii cercetători sustin că picolinatul de crom este cel mai bun supliment de crom absorbit.
 
Toate formele cromului sunt gandite sa joace un rol important in metabolismul colesterolului alimentar, ceea ce indică faptul că acest mineral este util în stabilizarea nivelului de colesterol în sange. Cromul de asemenea, acționează pentru a metaboliza acidul nucleic, care este materialul genetic găsit în celulele corpului. Pentru ca acizii nucleici sunt considerate elemente de baza ale ADN-ului, cromul poate fi util la un nivel genetic. 
Deficitul de crom inhiba capacitatea organismului de a utiliza în mod eficient glucoza, și, prin urmare, creează o nevoie mai mare de insulină. Produsele alimentare care contin crom au capacitatea de a spori actiunea insulinei, și pot reduce nivelul de zahăr din sânge. Spre deosebire de alte forme ale acestui mineral, picolinatul de crom este legat la mai multe molecule de vitamina B3. Pentru ca vitamina B3, de asemenea, joacă un rol în normalizarea glicemiei, picolinatul de crom este forma de preferat a cromului pentru cei care doresc să controleze nivelul de zahăr din sânge.
 
Picolinatul de crom este utilizat de către persoanele care doresc să suprime pofta de mancare. Persoanele mai in varsta ar putea fi interesat de utilizarea acestui produs, deoarece organismul produce mai puțin de crom pe masura ce imbatranim.
 
Controlul poftei de mancare poate duce la pierderea in greutate, și mulți oameni folosesc cromul în acest scop. Acest supliment este folosit pentru a da un impuls metabolismului dvs., astfel încât să puteți arde calorii mai eficient. Crom poate fi utilizat pentru a oferi eficinta in eforturile de slabire.
 
 

Sanatate - Articole cu si despre produse si tratamente naturiste

Articole precedente

De ce avem nevoie de vitaminele B?

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te la newsletterul nostru daca nu vrei sa pierzi promotiile noastre zilnice, cupoanele de reduceri periodice si noutatile aparute in magazinul nostru.