30 RON reducere la comenzile de peste 199 RON ✨
0zile :00ore:00min:00sec
Vouchere Reduceri Pachete Magazine

Beneficiile picăturilor oculare

Beneficiile picăturilor oculare
     

Dacă te confrunți cu ochii uscați, iritați atunci cu siguranță știi cât de importante sunt picăturile oculare.

În mare parte, există trei tipuri principale de picături pentru ochi:

  • Lacrimi artificiale
  • Picături pentru alergii
  • Picături anti-roșeață

 

Iată câteva beneficii pe care le oferă picăturile oculare:

  1. Reduc simtomele ochilor uscați – Lacrimile artificiale sunt picăturile necesare pentru ochii uscați. Lubrifiantul va menține ochiul umed și problema ta se va rezolva!
  2. Reduc simptomele alergiilor – Picăturile oculare destinate alergiilor conțin o anumită substanță(antihistaminică) care ajută la păstrarea ochilor umeziți, totodată pot să reducă roșeața asupra sclerei.
  3. Ajută la vindecarea ochiului rănit – În cazul unui ochi rănit, lacrimile artificiale vor promova vindecarea și totodată vor reduce senzația de mâncărime și usturime.
  4. Rol analgezic – Picăturile oculare pot oferi ameliorarea durerii înainte și după o intervenție chirurgicală oculară.
  5. Rol relaxant – Picăturile pentru ochii deranjați de lumina monitoarelor conțin niște agenți chimici care contribuie la relaxarea mușchilor ochilor și la diminuarea spasmelor oculare.
  6. Diminuează presiunea oculară – Glaucomul este o afecțiune care obligă ochiul să producă o cantitate mai mare de fluide decât poate să curgă, provocând în cele din urmă o presiune oculară. Picăturile oculare care sunt destinate pentru această afecțiune vor diminua simptomele mai puțin plăcute cauzate de această boală.
  7. Tratează infecțiile oculare – Picăturile oftalmice care conțin antibioice sunt indicate infecțiilor oculare.

Ochii necesită o îngrijire aparte având în vedere factorii externi la care sunt expuși în fiecare zi. Dacă te confrunți cu una din aceste probleme ia în considerare folosirea unor picături oculare și nu vei regreta! Pe webshop-ul VitaMix vei găsi picături oculare care te vor ajuta să combați simptomele neplăcute!

Sanatate - Articole cu si despre produse si tratamente naturiste

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te la newsletterul nostru daca nu vrei sa pierzi promotiile noastre zilnice, cupoanele de reduceri periodice si noutatile aparute in magazinul nostru.