☀ HOT DEALS ☀
Ai 10% reducere pentru toate produsele din categoria Mancare sanatoasa.
00ore:00min:00sec
Vouchere Reduceri Pachete Magazine

Beneficiile cerealelor integrale

Beneficiile cerealelor integrale
     

Grâul, secara, orzul brun și porumbul oferă organismului energie și ajută să scapi de kilogramele în plus. Consumate zilnic, cerealele reglează tranzitul intestinal și scad glicemia. Studiile efectuate au arătat că femeile care, consumă zilnic cereale integrale, au șanse cu 30% mai mici să se îngrașe.

Specialiștii spun că, consumarea zilnică a cerealelor contribuie la scăderea în greutate și la reducerea nivelului  zahărului din sânge. Cerealele conțin foarte punține grăsimi și colesterol, dar sunt foarte bogate în complexul de vitamina B, fosfor și acizi esențiali.

Ajutor în diete!
Femeile care consumă cereale au șanse mai puține cu 30% de a se îngrășa, decât cele care nu consumă în fiecare zi cereale. Explicația este că consumatoarele de cereale, consumă mai multe fibre decât grăsimi. Însă acest efect nu se remarcă și la persoanele de sex masculin.

Grâul, ajutorul creierului

Grâul este una din cerealele cele mai sănătoase, conține toate oligoelementele și foarte multe vitamine, dintre care cele mai importante sunt vitaminele B6 și B12, ajutoarele creierului.
Datorită proprietăților nutritive, grâul este benefic în mai mult de 60 de afecțiuni, printre care se numără și bolile cardiovasculare, cancer sau tubercoloză.

Cei care fac alergie la grau, hrișca este o alternativă bună. Este bogată în minerale, proteine, bioflavonoide, care îmbunătățesc circulația sângelui și cresc rezistența vaselor sanguine.

Secara, tratament pentru 30 de afecțiuni

Datorită substanțelor energizante și nutritive, secara este benefică la tratarea a 30 de afecțiuni de sănătate.
Specialiștii o recomandă în special diabeticilor.
Pentru diminuarea riscului de boli cardiovasculare este indicat și consumul de orez brun. Spre deosebire de orezul alb, cel brun este bogat în fibre, vitamine, minerale.

Porumbul, recomandat în bolile renale
Porumbul este o cereală foarte valoroasă din punct de vedere nutrițional. În compoziția sa intră mineralele și vitaminele. De la porumb se valorifică mătasea, recomandat în afecțiuni renale, cardiace, boabele de porumb, sub formă de făină și germenii de porumb, sub formă de ulei, recomandat persoanelor cu asteroscleroză și hipercolesteromie.

Sanatate - Articole cu si despre produse si tratamente naturiste

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te la newsletterul nostru daca nu vrei sa pierzi promotiile noastre zilnice, cupoanele de reduceri periodice si noutatile aparute in magazinul nostru.