✨ TENTATIA ZILEI
Ai 10% reducere pentru toate produsele din categoria Mancare sanatoasa.
0zile :00ore:00min:00sec
Vouchere Reduceri Pachete Magazine

Adio atacuri de migrenă!

Adio atacuri de migrenă!
     

Dacă ai avut vreodată un atac de migrenă, știi că este mai mult decât o durere de cap îngrozitoare. Un atac de migrenă îți poate deregla rutina zilnică, provocând dureri pulsatorii intense, greață și chiar sensibilitate la lumină.

Există mai multe faze ale unui atac de migrenă și poate dura de la ore la zile. Deși există mai multe medicamente disponibile atât pentru prevenirea episoadelor de migrenă cât și pentru tratarea acestora, aceste medicamente au efecte secundare.

Dacă te întrebi despre alternative naturale pentru a te ajuta cu simptomele, Coenzima Q10 ar putea fi o opțiune foarte bună.

Ce este Coenzima Q10?

Coenzima Q10 este un compus esențial produs de corpul tău și stocat în mitocondriile celulelor tale. Coenzima Q10 este o substanță asemănătoare unei vitamine care are o serie de funcții în organism. De exemplu, ajută la generarea de energie și acționează ca un antioxidant, ajută la transformarea subsanțelor nutritive, cum ar fi acizii grași și carbohidrații, în adenozin trifosfat.

Câteva studii au analizat eficacitatea Coenzimei Q10 asupra migrenelor și s-a dovedit că aceasta chiar ajută la diminuarea sau chiar prevenirea simptomelor.

Dacă suferi de migrene, administrarea suplimentelor de Coenzima Q10 ar putea fi o modalitate naturală și eficientă de prevenire a acestora.

Odată ce ai început să iei acest supliment, ai răbdare. Poate dura ceva timp până când vei observa orice diferență în incidența sau durata simptomelor migrenei.

Accesează webshop-ul VitaMix și achiziționează Coenzima Q10 la un preț accesibil și vei scăpa de aceste simptome supărătoare!

Sanatate - Articole cu si despre produse si tratamente naturiste

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te la newsletterul nostru daca nu vrei sa pierzi promotiile noastre zilnice, cupoanele de reduceri periodice si noutatile aparute in magazinul nostru.