⚡ PROMO ⚡
Ai 8% reducere pentru toate produsele din categoria Uleiuri cosmetice.
00ore:00min:00sec
Vouchere Reduceri Pachete Magazine

7 suplimente care ajută la menținerea unui sistem digestiv sănătos

7 suplimente care ajută la menținerea unui sistem digestiv sănătos
     

Toată lumea se confruntă ocazional cu simptome digestive, cum ar fi dureri de stomac, pirozis, greață, constipație, etc. Pe lângă medicamentele conveționale, și suplimentele alimentare pot ajuta la ameliorarea acestor simptome.

1. Probiotice

Probioticele conțin organisme vii, în principal bacterii și anumite tipuri de fungi. Acest tip de supliment este folosit pentru a trata anumite probleme gastrointestinale și pentru a menține sănătatea aparatului digestiv. Unele tipuri de probiotice pot amelioarea diareea și, de asemenea, pot ameliora simptomele sindromului de intestin iritabil. 

2. Uleiul de mentă

Multe studii sugerează că uleiul de mentă poate reduce durerea și balonarea specifice sindromului de intestin iritabil. 

3. Mușețelul

Mușețelul este utilizat pe scară largă pentru afecțiuni multiple. Această plantă a fost studiată pentru acțiunile sale de a trata probleme digestive, precum dureri de stomac, colici abdominale și graeță, precum și anxietatea și insomnia. Atenție persoanele care prezintă alergie la ambrozia, ar putea avea o reacție alergică la mușețel.

4. Ghimbirul

Medicina asiatică folosește ghimbirul pentru a trata durerile de stomac. În Occident, ghimbirul este folosit pentru a calma greața și vărsăturile în timpul sarcinii. Ghimbirul este disponibil sub formă de pudră, capsule, tablete sau sub formă de rădăcină proaspătă. În general este considerat sigur atunci când este consumat în doze mici (1-2g pe zi).

5. L-Glutamina

Glutamina este un aminoacid neesențial prezent în mod natural în organismul uman. Acesta are funcția de a susține structura intestinelor și a altor organe. Unii experți consideră că suplimentele pe bază de L-Glutamină pot ajuta la ameliorarea diareei induse de intervențiil chirurgicale, infecții sau stres. De asemenea, ajută absorbția nutrienților în anumite afecțiuni.

  • Digestiv Ceai 20 plicuri, Fares

    Digestiv Ceai 20 plicuri, Fares

    8,40 lei
    Digestiv Ceai dzTonic aperitiv;Susţine secreţia sucurilor digestive contribuind la realizarea unei digestii bune;Ajută la eliminarea gazelor intestinale şi la reducerea balonării;Contribuie la optimizarea contracţiilor musculaturii netede la nivelul tractului intestinal;Ajută la echilibrarea florei intestinale;Contribuie la reducerea disconfortului digestiv.BENEFICII:Pentru o digestie optim ...
  • Digestie Usoara, 30cps, Fares
    -24%

    Digestie Usoara, 30cps, Fares

    21,60 lei
    28,80 lei
    Fructul de papaya, supranumit si “fructul ingerilor” este originar din America Centrala si de Sud. El contine o enzima numita papaina care are puternice proprietati proteolitice (ajuta la digestia proteinelor), avand efecte asemanatoare pepsinei (enzima secretata la nivelul stomacului). Papaya stimuleaza si secretia biliara care contribuie la digestia lipidelor. Regleaza activitatea se ...
  • Ceai Digestiv 50gr Fares

    Ceai Digestiv 50gr Fares

    9,90 lei
    Fructe de coriandru (Coriandri fructus), fructe de anason (Anisi fructus), roinita (Melissae herba), menta (Menthae herba), fructe de chimion (Fructus Carvi), salvie (Salviae herba), ghimbir (Zingiberis rhizoma), cardamom (Cardamomi fructus), rostopasca (Chelidonii herba). Utilizare / administrare:Se beau 3-4 cani pe zi la o jumatate de ora dupa masa, sau la nevoie.Durata unei cure obisnuite ...
  • Ceai Digestiv Yogi Tea, 17pl, Pronat

    Ceai Digestiv Yogi Tea, 17pl, Pronat

    21,20 lei
    Ceai Bio DIGESTIV Yogi Tea, 30.6 g17 pliculete a 1,8 g, ambalate individual 30,6 gConform traditiei Ayurvedice, echilibrarea aromelor aduce dupa sine echilibrul interior.Ceaiul Digestiv Yogi Tea îmbina dulceata feniculului cu aroma intensa a mentei si a coriandrului. Sunt mai apoi combinate cu cardamom si ghimbir pentru a crea o companie delicioasa momentelor de serenitate.Ingrediente: carda ...

6. Psyllium

Datorită conținutului ridicat de fibre din aceste semințe, ajută la reabsorbție apei la nivelul intestinal. Pe lângă consumul de psyllium în constipația cronică, este important să se consume un aport adecvat de lichide pentru a evita deshidratarea sau pentru a nu agrava constipația.

7. Extractul de anghinare

Extractul de anghinare poate ameliora simptomele indigestiei. Dacă este utilizat zilinic, atenuează greața, vărsăturile și durerile abdominale. De  asemenea, ar putea fi de folos în tratarea simptomelor în sindromul de intestin iritabil. 

Sanatate - Articole cu si despre produse si tratamente naturiste

Articole precedente

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te la newsletterul nostru daca nu vrei sa pierzi promotiile noastre zilnice, cupoanele de reduceri periodice si noutatile aparute in magazinul nostru.