Zilele springmarkt
toate produsele cu -14% reducere
00ore:00min:00sec
Vouchere Reduceri Pachete Magazine

7 idei pentru lista de sarcini de la începutul lunii Decembrie

7 idei pentru lista de sarcini de la începutul lunii Decembrie
     

Crăciunul se apropie de noi cu pași repezi și sunt atât de multe lucruri de făcut pe lângă sarcinile tale zilnice.

Noi venim în ajutorul tău pentru a putea face față cu brio tuturor pregătirilor necesare pentru această sărbătoare magică.

Îți oferim o listă de sarcini pe care dacă o ai în fața ta de la începutul lui Decembrie, vei putea să te organizezi din timp și să nu fii pe ultima sută de metri cu toate pregătirile.

În acest mod, vei evita stresul inutil și te vei putea relaxa și bucura alături de cei dragi pe timpul sărbătorilor.

1. Setează-ți un buget

Scrie o listă cu toate lucrurile ce trebuie să le cumperi în luna Decembrie. Pune-le pe categorii. de la decorațiuni, la cadouri, alimente și băuturi.

După ce ai enumerat toate cele necesare, stabilește un buget și încearcă să te încadrezi în el.

Această planificare te va ajuta să eviți cheltuielile în plus și să te poți bucura de sărbători fără datorii sau o gaură mare în buget.

2. Planifică cina de Crăciun în avans

De la începutul lui Decembrie, gândește-te la planificarea cinei de Crăciun. Notează-ți într-o agendă câte persoane vor participa, câte feluri de mâncare dorești să servești, nu uita de băuturi, aperitive și desert.

Creează o listă cu felurile de mâncare și sub ele scrie toate ingredientele necesare preparării acestora. Poți cumpăra din timp băuturile și ingredientele neperisabile.

Carnea poate fi și ea achiziționată în avans și păstrată la congelator. Legumele și fructele le poți lua doar cu câteva zile în avans.

3. Creează-ți o listă de cumpărături

Aprinde-ți o lumânare parfumată, eliberează-ți mintea de griji și alături de o ceașcă cu bătură caldă începe realizarea unei liste de cumpărături.

Verifică ce produse le ai deja în casă, dacă ai nevoie de decorațiuni în plus sau le poți folosi pe cele din anul precedent. Asigură-te că globurile sunt toate intacte sau dacă unele trebuie înlocuite și pune instalația de brad în priză.

Realizează o listă cu toate cele necesare, de la alimente, băuturi până la decorațiuni și cadouri.

4. Începe cumpărăturile de cadouri din timp

Goana după cadoul perfect poate deveni o adevărată sursă de stres. Nu lăsa această activitate pe ultima sută de metrii. Achiziționează-le în primele săptămâni ale lunii. Gândește-te la câte persoane ai de oferit cadouri, care sunt preferințele lor. Verifică siteurile online, unele articole le poți achiziționa chiar din confortul casei, vizitează și magazinele fizice.

Nu uita de hârtia de împachetat și gândește-te și la darurile caritabile ce le poți face celor din medii defavorizate.

5. Fă o curățenie generală

Poți face curățenia generală în casă cu cel puțin două săptămâni sau mai mult înainte de Crăciun, iar cu câteva zile înainte te vei ocupa doar de micile detalii. În acest mod îți va fi mult mai ușor să integrezi toate celelalte activități.

6. Decorează casa și bradul

Gândește-te din timp dacă dorești să urmezi o schemă de culori în decorarea casei și a bradului sau dacă dorești să mergi pe o decorare mai tradițională.

Adună toate cele necesare decorării casei și a bradului. Fă din această sarcină o activitate plăcută în familie.

7. Împachetează cadourile

Împachetează cadourile imediat după ce le-ai achiziționat pe toate și gândește-te dacă ai ceva de livrat prin poștă pentru a face acest lucru din timp.

Poți împacheta darurile alături de o persoană dragă și folosește-ți creativitatea.

În seara de ajun le vei avea pe toate gata pregătite și va trebuie doar să le așezi sub brad.

Vizitează Vitamix.ro pentru idei de cadouri sănătoase care le poți oferi în dar celor dragi!

Sanatate - Articole cu si despre produse si tratamente naturiste

Articole precedente

Care sunt cele mai sănătoase alimente?

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te la newsletterul nostru daca nu vrei sa pierzi promotiile noastre zilnice, cupoanele de reduceri periodice si noutatile aparute in magazinul nostru.