⏰ PROMOTIA ZILEI
Ai 12% reducere pentru toate produsele din categoria Bomboane.
0zile :00ore:00min:00sec
Vouchere Reduceri Pachete Magazine

6 modalități de a petrece timp de calitate cu cei mici în perioada sărbătorilor

6 modalități de a petrece timp de calitate cu cei mici în perioada sărbătorilor
     

Relația dintre părinți și copii este unică și frumoasă, nu există cuvinte care să cuprindă emoțiile care se împărtășesc la nivelul acesteia. În perioada Crăciunului sunt atâtea de făcut, cumpărături, gătit,curățenie, pregătirea cadourilor, decorarea casei, însă un lucru este cel mai frumos din toate acestea, ai parte de mai mult timp alături de copiii tăi.

Perioada magică a sărbătorilor de iarnă este despre familie și despre nevoia de a crea amintiri frumoase alături de cei dragi.

1. Împodobiți bradul împreună

Împodobirea bradului este o activitate ce se face alături de cei dragi. Implică-i pe cei mici, dar și pe copiii adolescenți în această activitate frumoasă. Oferă-le fiecăruia câte o sarcină, cei mai mici vor împodobi crengile de mai jos ale bradului, iar copiii înalți vor putea să se ocupe de partea de sus a acestora. La sfârșit puteți cânta în jurul bradului sau să citiți împreună o poveste de Crăciun.

2. Pregătiți fursecuri

Este foarte distractiv pentru cei mici să fie implicați în pregătirea prăjiturilor de Crăciun. Faceți împreună fursecuri. Copiii pot să le decupeze cu formele speciale, iar după ce s-au copt le poți arăta cum să le decoreze. Cu siguranță, ei vor fi încântați de micile lor opere de artă culinară. Dacă vă simțiți mai ambițioși, puteți construi împreună o căsuță din turtă dulce.

3. Scrieți o scrisoare Moșului sau realizați felicitări de Crăciun

În cazul în care ai copii foarte mici, o idee de activitate foarte frumoasă este de a scrie împreună scrisori moșului. Copiii mai mari pot fi implicați în realizarea de felicitări cu urări desenate sau cu diferite forme lipite pe ele, acestea pot fi trimise apoi la rude și prieteni.

4. Vizionați un film cu tematică de sărbătoare

Alături de soți și cei mici adunați-vă seara împreună pentru vizionarea unui film de Crăciun. Alege un film animat sau o peliculă potrivită pentru întreaga familie. Bucurați-vă de moment, luați mici gustări sănătoase lângă voi pe care să le savurați împreună pe parcursul vizionării.

5. Realizați împreună ornamente pentru casă sau brad

Decorarea casei și a bradului este cea mai frumoasă activitate din perioada sărbătorilor. Creează alături de cei mici ornamente din hârtie, pictați globuri și bucurați-vă de aceste momente minunate. Folosiți fructe uscate, crengi de brad și aduceți magia sărbătorilor atât în case, cât și în inimile voastre.

6. Organizați o seară de jocuri

Jocurile de societate sunt iubite atât de către cei mici, dar și cei mari. Adună toată familia la o seară de joacă. Distrați-vă alături de copii, această activitate vă va readuce multe nostalgii din propria copilărie.

Perioada sărbătorilor este una minunată atunci când este petrecută alături de copii și toți cei dragi. Bucurați-vă de magia acestora împreună!

 

Sanatate - Articole cu si despre produse si tratamente naturiste

Articole precedente

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te la newsletterul nostru daca nu vrei sa pierzi promotiile noastre zilnice, cupoanele de reduceri periodice si noutatile aparute in magazinul nostru.