Luna AdNatura
-20% din pretul original la toate produsele
00ore:00min:00sec
Vouchere Reduceri Pachete Magazine

5 superalimente pentru sănătatea cardiovasculară

5 superalimente pentru sănătatea cardiovasculară
     

Sănătatea inimii voastre este foarte importantă, mai ales dacă aveți un istoric familial de probleme cardiovasculare. Alimentația este foarte importantă și pentru sănătatea inimii, iar din gama de produse existente este foarte grea alegerea celor bune. Mai jos enumeram 5 produse din care 3 sunt foarte importante în timpul verii pentru sănătatea cardiovasculară.

1. Ciocolata neagră

Date recente ne arată că planta de cacao are beneficii asupra sănătatea noastră. Ciocolata neagra conține cacao și este produsul cel mai puțin prelucrat. Studiile au arătat că, consumul de ciocolata neagră ajută la creșterea circulației sângelui, însă scade tensiunea arterială și nivelul colesterolului.

2. Afinele

Afinele sunt pline de antioxidanți și sunt considerate cele mai bune din gama larga de fructe. Antioxidanții ajută la prevenirea acumulării de radicali liberi, ceea ce s-a dovedit a fi benefic în bolile precum cancerul sau Alzheimerul.

3. Vinul roșu

Suprinzător, vinul roșu a ajuns pe lista noastră ca și un lucru sănătos. Desigur, vinul roșu conține alcool, deci trebuie să avem grijă la cantitatea consumată, însă consumat moderat, vinul roșu stimulează sănătatea cardiovasculară.

4. Trifoi rosu

Tabletele de trifoi roșu sunt încă într-o etapă de testare, deci trebuie să aveți grijă pe lângă ce medicamente le folosiți. Dacă aveți alte medicamente pe bază de estrogen să consultați neaparat un medic.

5, Extracte de ceai verde

Studiile au arătat, că cei care beau mai mult de 5 cești de ceai verde pe zi, au un risc de deces de atac de cord cu 26% mai mic. Ceaiul verde reduce și nivelul colesterolului, iar chiar dacă nu credem în procente, trebuie să recunoaștem că ceaiul verde conține multe elemente sănătoase.

Dacă suferiți de vreo boală cardiovasculară, sau chiar dacă sunteți sănătoși, puteți să consumați produsele de mai sus. Aceste produse nu sunt miraculoase, însă efectul lor o să vă ajute pe termen lung.

Sanatate - Articole cu si despre produse si tratamente naturiste

Articole precedente

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te la newsletterul nostru daca nu vrei sa pierzi promotiile noastre zilnice, cupoanele de reduceri periodice si noutatile aparute in magazinul nostru.