⭐ OFERTA ZILEI ⭐
Ai 10% reducere pentru toate produsele din categoria Dulciuri, patiserii.
00ore:00min:00sec
Vouchere Reduceri Pachete Magazine

5 beneficii majore pe care le are planta de Aloe

5 beneficii majore pe care le are planta de Aloe
     
Diferite părți ale plantei de Aloe sunt folosite pentru efectele benefice pe care le are asupra organismului atât intern, cât și extern.
Aloe Vera conține peste 200 de componente active, inclusiv vitamine, minerale, aminoacizi, enzime, polizaharide și acizi grași. Nu e de mirare că este folosită pentru o gamă largă de remedii. Cea mai mare parte din frunzele de Aloe vera sunt umplute cu o substanță - gel - care este format din aproximativ 99% apă.
 
Aloe vera este bogată în vitamine și minerale:
Aloe vera conține multe vitamine, inclusiv A, C, E, acid folic, colină, B1, B2, B3 (niacina), B6. Aloe Vera este, de asemenea, una dintre puținele plante care conține vitamina B12.
Unele dintre cele 20 de minerale găsite în aloe vera includ: calciu, magneziu, zinc, crom, seleniu, sodiu, fier, potasiu, cupru, mangan.
Aloe Vera are un conținut ridicat în aminoacizi și acizi grași.
Există aproximativ 22 de aminoacizi, care sunt necesare pentru organismul uman, 8 dintre acestea fiind esențiale.
Aloe Vera include, de asemenea, o gamă impresionantă de acizi grași, conține trei steroli vegetali importanți: acizi grași-HCL colesterol, campesterol și B-sitosterol. Toate sunt de ajutor în reducerea simptomelor de alergii. Alți acizi grași includ, acidul linolenic, acidul miristic, acidul caprilic, acidul oleic, acidul palmitic, acidul stearic.
 
Aloe Vera are funcție adaptogenă
Aloe Vera este un adaptogen bine-cunoscut. Factorul adaptogen este descris prin cresterea abilității naturale a organismului de a se adapta la schimbările externe și interne. Se crede că puterea plantei de aloe, echilibrează sistemul organismului, stimulând mecanismele de apărare și adaptare organismului. Acest lucru vă permite o capacitate sporită de a face față stresului (stres fizic si emoțional).
 
Aloe ajuta la digestie
Aloe este cunoscut pentru calmarea și curățarea tractul digestiv, ajutând la îmbunătățirea digestiei. Puteți folosi aloe pentru uz intern, ajutând fie împotriva constipației fie a diareei, contribuind la reglarea ciclurilor de eliminare în orice mod care aveți nevoie. A fost un remediu excelent pentru persoanele cu sindromul de intestin iritabil, precum și reflux acid. Aloe, de asemenea, ajută la reducerea numărul bacteriilor dăunătoare din intestine, ajutând totodată la păstrarea florei intestinale sănătoase. Aloe este, de asemenea, un vermifug, ceea ce înseamnă că ajută organismul la eliminarea viermilor intestinali.
 
Aloe ajută la detoxifiere
Aloe Vera este o plantă gelatinoasă, la fel ca alge marine și Chia. Principalul beneficiu în consumul alimentelor vegetale gelatinoase în dieta, este faptul că aceste geluri trec prin tractul intestinal, absorb toxinele de-a lungul drumului și ajung să fie eliminați prin colon. Acest lucru vă ajută la eliminarea corespunzătoare a deșeurilor din organism și ajută la detoxifierea corpului.

Sanatate - Articole cu si despre produse si tratamente naturiste

Articole precedente

Revenirea la un corp suplu după naștere

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te la newsletterul nostru daca nu vrei sa pierzi promotiile noastre zilnice, cupoanele de reduceri periodice si noutatile aparute in magazinul nostru.