Zilele Apiland
toate produsele cu -14% reducere
00ore:00min:00sec
Vouchere Reduceri Pachete Magazine

5 beneficii majore pe care le are planta de Aloe

5 beneficii majore pe care le are planta de Aloe
     
 
Diferite părți ale plantei de Aloe sunt folosite pentru efectele benefice pe care asupra organismului atât intern, cât și extern.
Aloe Vera conține peste 200 de componente active, inclusiv vitamine, minerale, aminoacizi, enzime, polizaharide si acizi grasi - nu e de mirare ca este folosit pentru o gamă largă de remedii. Cea mai mare parte din frunze de Aloe vera este umpluta cu o substanță - gel - care este format  din aproximativ 99% apă.
Aloe vera este bogat în vitamine și minerale:
Aloe vera contine multe vitamine, inclusiv A, C, E, acid folic, colina, B1, B2, B3 (niacina), B6. Aloe Vera este, de asemenea, una dintre puținele plante care conține vitamina B12.
Unele dintre cele 20 de minerale găsite în aloe vera includ: calciu, magneziu, zinc, crom, seleniu, sodiu, fier, potasiu, cupru, mangan.
Aloe Vera are un continut ridicat in aminoacizi si acizi grasi
Există aproximativ 22 de aminoacizi, care sunt necesare pentru organismul uman, 8 dintre acestea fiind esențiale.
Aloe Vera include, de asemenea, destul de o gamă impresionantă de acizi grasi. Aloe contine trei steroli din plante, care sunt importanti acizi grași-HCL colesterol (care reduce grăsimi în sânge), campesterol, și B-sitosterol. Toate sunt de ajutor în reducerea simptomelor de alergii.. Alți acizi grași includ, linolenic, miristic, caprilic, oleic, palmitic, stearic.
Aloe Vera este un adaptogen
Aloe Vera este un adaptogen bine-cunoscut. Un adaptogen este ceva care creste abilitatea naturala a organismului de a se adapta la schimbările externe și rezista bolii. Se crede că puterea plantei de aloe ca un adaptogen echilibreaza sistemul organismului, stimuland mecanismele de apărare și adaptare a organismului. Acest lucru vă permite o capacitate sporită de a face față stresului (stres fizic si emoțional).
Aloe Ajuta la digestie
Aloe este cunoscut pentru  calmarea si curatarea tractul digestiv, ajutand la imbunatatirea digestiei. Puteti folosi aloe pentru uz intern deoarece acesta este un adaptogen, ajutand fie impotriva constipației fie a diarei, contribuind la reglarea ciclurilor de eliminare în orice mod care aveți nevoie. A fost un remediu excelent pentru persoanele cu probleme, cum ar fi sindromul de intestin iritabil, precum si reflux acid. Aloe, de asemenea, ajută pentru a reduce numarul bacteriilor daunatoare din intestine, ajutand totodata la pastrarea florei intestinale sănătoase. Aloe este, de asemenea, un vermifug, ceea ce înseamnă că ajută organismul la eliminarea viermilor intestinali.
Aloe ajută la detoxifiere
Aloe Vera este o plantă gelatinoasa, la fel ca alge marine și Chia. Principalul beneficiu in consumul alimentelor vegetale gelatinoase in dieta, este faptul că aceste geluri trec prin tractul intestinal, absorb toxinele de-a lungul drumului și ajung să fie eliminați prin colon. Acest lucru va ajuta la eliminarea corespunzătoare a deșeurilor din organism si ajuta la detoxifierea corpului .
 
 
 

Sanatate - Articole cu si despre produse si tratamente naturiste

Articole precedente

Fructele de Acai ajuta la pierderea in greutate

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te la newsletterul nostru daca nu vrei sa pierzi promotiile noastre zilnice, cupoanele de reduceri periodice si noutatile aparute in magazinul nostru.