⚡ PROMO ⚡
Ai 8% reducere pentru toate produsele din categoria Mancare sanatoasa.
00ore:00min:00sec
Vouchere Reduceri Pachete Magazine

5 beneficii ale consumului de suc de aloe vera

5 beneficii ale consumului de suc de aloe vera
     

Ce este sucul de aloe vera?

Planta aloe vera este o specie de plante suculente din genul Aloe. Aceasta crește din abundență în climatele tropicale și a fost folosită de secole ca plantă medicinală. Sucul de aloe vera este un lichid lipicios și gros, obținut din pulpa frunzei de aloe vera. Este cunoscută în mod obișnuit pentru tratarea arsurilor solare. Dar consumul acestui elixir sănătos sub formă de suc vă oferă o serie de alte beneficii pentru sănătate.

Sucul de aloe vera se obține pri zdrobira și măcinarea întregii frunze a plantei, urmată de diferiți pași de purificare și filtrare a lichidului. Cu o aromă ușuoară, torelabilă, sucul se amestecă ușor în smooothie-uri și shake-uri. Acest lucru face din sucul de aloe vera un supliment alimentar integral. 

 

1.Hidratează

Planta de aloe are un conținut ridicat de apă, fiind o modalitate ideală de a preveni sau de a trata deshidratarea. Menșinerea unui nivel optim de hidratare ajută organismul să se detoxifice, oferind o modalitate de a curăța și de a elimina impuritățile. 

 

2.Susține funcția hepatică

Când vine vorba de detoxifiere, un ficat sănătos este cheia. Sucul de aloe vera este o modalitate excelentă de a menține ficatul sănătos. Acest lucru se datorează faptului că ficatul funcționează cel mai bine atunci când corpul este hrănit și hidratat corespunzător. Sucul de aloe vera este ideal pentru ficat, deoarece prezintă un conținut bogat de fitonutrienți.

 

3. Combate constipația

Consumul de suc de aloe veră ajută la creșterea conținutului de apă din intestine. Cercetările au arătat o relație între creșterea conținutului de apă intestinală și stimularea peristaltismului. 

  • Aloe Ferox 450mg 180cps, Adams

    Aloe Ferox 450mg 180cps, Adams

    113,50 lei
    Țare de origine: SUAAloe Ferox este recunoscută pentru proprietățile sale puternice de curățare a colonului. Un studiu publicat în 2004 de către Alimentary Pharmacology and Therapeutics și realizat de L. Langmead pentru a observa efectele Aloe Ferox în sindromul colonului iritabil, a demonstrat că 30% dintre pacienții cărora li sa administrat acest produs, au dat semne de re ...
  • Aloe Ferox 450mg 30cps, Adams

    Aloe Ferox 450mg 30cps, Adams

    25,50 lei
    Țare de origine: SUAAloe Ferox este recunoscută pentru proprietățile sale puternice de curățare a colonului. Un studiu publicat în 2004 de către Alimentary Pharmacology and Therapeutics și realizat de L. Langmead pentru a observa efectele Aloe Ferox în sindromul colonului iritabil, a demonstrat că 30% dintre pacienții cărora li sa administrat acest produs, au dat semne de re ...
  • Aloe Plant- Gel cu Argint si Aloe vera 20ml Viva Natura

    Aloe Plant- Gel cu Argint si Aloe vera 20ml Viva Natura

    30,80 lei
    Aloe Plant – gel cu argint si Aloe Vera 100% natural 20 ml – Leonard Radutz Formula – VivaNatura Aloe Plant este un gel 100% natural de aloe vera cu argint și ulei de tea tree. Gelul conține o concentrație mare de aloe vera (minim 37%).Efecte Aloe vera: hidratează și emoliază pielea calmează iritațile ajută în cazul expunerii excesive la soare&n ...
  • Aloe Vera 60cpr Dacia Plant
    -25%

    Aloe Vera 60cpr Dacia Plant

    26,11 lei
    34,90 lei
    Numele de Aloe Vera provine de la cuvantul arab 'aloeh', care inseamna 'seva cristalina si amara', iar 'vera' semnifica in limba latina “adevarata”, denumire sugestiva pentru efectul terapeutic foarte puternic al plantei. Cea mai veche referire la aceasta “planta-miracol”, o gasim incrustata pe o tablita sumeriana datand din anul 2100 I.C., ceea ce a ...

 

4.Menține tenul curat

Sucul de aloe vera ajuta la reducerea frecvențeai și apariției acneei. De asemena, poate ajuta la reducerea afecțiunilor pielii, cum ar fi psoriazisul și dermatita. 

 

5.Este un boost nutritiv

Sucul de aloe vera este plin de substanțe nutritive: calciu, cupru, crom, sodiu, seleniu, magneziu, potasiu, magneziu, zinc.

 

Pentru un boost de sănătate, este indicat să se consume 250ml de suc de aloe vera zilnic. 

 

Sanatate - Articole cu si despre produse si tratamente naturiste

Articole precedente

Soia vs barbati

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te la newsletterul nostru daca nu vrei sa pierzi promotiile noastre zilnice, cupoanele de reduceri periodice si noutatile aparute in magazinul nostru.