30 RON reducere la comenzile de peste 199 RON ☀
0zile :00ore:00min:00sec
Vouchere Reduceri Pachete Magazine

5+1 produse naturiste pentru sănătatea familiei în vacanță

 5+1 produse naturiste pentru sănătatea familiei în vacanță
     

 

Concediul reprezintă momentul perfect pentru a petrece timp împreună cu familia sau cu persoanele dragi, pentru a profita la maxim de timpul liber. Preocuparea pentru bagaje și accesoriile care vor fi duse în vacanță sunt o bună perioadă de timp în centrul atenției. 

Ceea ce nu trebuie să lipsească din bagajul de călătorie este trusa medicală, care să conțină antitermice, antiadiareice, spray de gât, analgezice etc. Cu ajutorul accesoriilor din trusa medicală pot fi tratate tăieturi minore, vânătăi, entorse, se reduce riscul de infectare. Însă fiecare trusă de vacanță, pe lângă articolele de bază, trebuie să fie individualizată și în funcție de patologiile pe care le are fiecare membru al familiei. Un tratament prompt poate preveni infecția ori o afecțiune ce necesită ulterior asistență medicală la urgență și reduce astfel riscul de a fi scurtată vacanța. Care sunt elementele de bază care nu ar trebui uitate? 

Soluție pentru durere

Antiinflamatoarele, cum este aspirina sunt utile pentru ameliorarea durerilor în general, a durerilor de cap, a durerilor asociate menstruației.

Un alt tip de durere este durerea de gât, ce poate fi primul semn al unei răceli. Un produs naturist, pe bază de plante, precum un spray de gât, cu efect antiinflamator, antibacterian și antiviral este de nelipsit din trusă. 

Căldura de afară, în plină vacanță de vară, pe multă lume trimite direct la piscină, la o baie răcoroasă. Doar că există și reversul medaliei, pot să apară infecții, în special cele de urechi, care sunt extrem de dureroase și pot cauza multe bătăi de cap. De regulă, infecțiile sunt de natură virală și pentru început se pot folosi soluții naturiste care să rezolve problema. Una dintre ele o reprezintă termoterapia auriculară cu conuri pentru urechi, existând atât conuri pentru adulți cât și pentru copii, însă este nevoie de atenție sporită la folosirea lor. 

Tratamente pentru piele

Înțepăturile de țânțar, articulații, iritații ale pielii, entorse, crampe musculare apar din senin când ne este lumea mai dragă în concediu. De ajutor în acele momente este să avem la îndemână un unguent care să îndeplinească mai multe roluri, să fie revulsiv, antalgic și antipruriginos. Aplicat pe piele și masând în zonele cu probleme ajută în același timp și la revitalizarea organismului. 

Igiena mâinilor

Spălarea mâinilor este o parte indispensabilă a vieții noastre de zi cu zi pentru menținerea sănătății. Pentru că în vacanță nu avem mereu la îndemână apă cu săpun pentru a ne spăla după ce punem mâna pe diferite lucruri în magazine, mijloace de transport în comun, cărucioare de cumpărături etc, în ajutor ne vine igienizatorul de mâini. Acesta igienizează și dezinfectează rapid mâinile, fără apă.  

Pastile pentru diaree

Un lucru neplăcut în perioada vacanțelor este apariția diareei, din cauza intoxicației alimentare sau a virușilor, pur și simplu. Este bine ca în trusa medicală de vacanță să existe și pastile pentru diaree.

Întotdeauna este mai înțelept să previi decât să combați și, mai bine să avem soluțiile de tratament alături de noi chiar dacă nu pățim nimic decât să avem nevoie de ele și să nu le avem. La Vitamix poți să alegi dintr-o gamă largă de produse, care vor deveni aliații tăi pentru a avea vacanța mult visată.

 

Sanatate - Articole cu si despre produse si tratamente naturiste

Aboneaza-te la newsletter