Luna Herbagen
-20% din pretul original la toate produsele
00ore:00min:00sec
Vouchere Reduceri Pachete Magazine

4 suplimente nutritive importante!

4 suplimente nutritive importante!
     

Într-o lume perfectă ar trebui să obținem toate vitaminele și mineralele necesare din alimentele de bază pe care le consumăm. Dar lumea nu este perfectă, ceea ce înseamnă că suplimentele alimentare sunt necesare pentru a stimula sănătatea noastră. Noi am încercat să creem o listă cu suplimentele cele mai importante pe care ar trebui să le consume aproape toată lumea:

1. Vitamina D

În general, oamenii au nevoie de o cantiate mult mai mare de vitamina D decât cantitatea ce poate fi obținută din alimentele consumate. O altă problemă destul de mare este faptul că majoritatea oamenilor în timpul zilei stau în incinta unei clădiri, feriți de razele soarelui. Eliminând aceste surse de vitamina D, trebuie să căutăm un supliment care să ne asigure doza zilnică de vitamina D.

2. Omega 3

Alimentele de azi conțin foarte puțini acizi grași, ceea ce înseamnă că ar trebui să consumăm mult mai mult pește (mai ales somon). Dacă nu reușim să facem acest lucru, extrasele din ficat de cod, sau suplimentele de Omega 3 ne pot ajuta foarte mult.

3. Probiotice

Când anumite alimente nu sunt fermentate sau consumate crude, lipsesc enzimele și bacteriile necesare pentru o digestie bună. Combinat cu un exces de antibiotice și consumul de alimente ”junk” putem să ajungem la un dezechilibru de bacterii și chiar la boli intestinale cronice.

4. Magneziu

Sănătatea digestivă depinde foarte mult de magneziu. Din păcate mulți oameni suferă de deficit de magneziu, care duce la dureri de cap, lipsă de energie, etc. Suplimentele bogate în magneziu pot contribui la evitarea acestor probleme.

Pentru o viață mai sănătoasă vă recomandăm aceste suplimente naturale, însă nu trebuie să uitați că aceste produse nu înlocuiesc o dietă variată și echilibrată.

Sanatate - Articole cu si despre produse si tratamente naturiste

Articole precedente

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te la newsletterul nostru daca nu vrei sa pierzi promotiile noastre zilnice, cupoanele de reduceri periodice si noutatile aparute in magazinul nostru.