⚡ PROMO ⚡
Ai 12% reducere pentru toate produsele din categoria Creme cosmetice.
00ore:00min:00sec
Vouchere Reduceri Pachete Magazine

4 suplimente nutritive importante!

4 suplimente nutritive importante!
     

Intr-o lume perfecta ar trebui sa obtinem toate vitaminele si mineralele necesare din alimentele de baza consumate. Dar lumea nu este perfecta, ceea ce inseamna ca suplimentele alimentare sunt necesare pentru a stimula sanatatea noastra. Noi am incercat sa creeam o lista cu suplimentele cele mai importante pe care ar trebui sa consume aproape toata lumea:

1, Vitamina D

In general, oamenii au nevoie de o cantiate mult mai mare de vitamina D decat cantitatea ce poate fi obtinuta din alimentele consumate. O alta problema destul de mare este faptul ca majoritatea oamenilor in timpul zilei stau in incinta unei cladiri, feriti de razele soarelui. Eliminand aceste surse de vitamina D, trebuie sa cautam un supliment care sa ne asigure doza zilnica de vitamina D.

2, Omega 3

Alimentele de azi contin foarte putine acizi grasi, ceea ce inseamna ca ar trebui sa consumam mult mai multa peste (mai ales somon). Daca nu reusim sa facem acest lucru, extrasele din ficat de cod, sau suplimentele de Omega 3 ne pot ajuta foarte mult.

3, Probiotice

Cand anumite alimente nu sunt fermentate sau consumate crude, lipsesc enzimele si bacteriile necesare pentru o digestie buna. Combinat cu un exces de antibiotice si consumul de alimente ”junk” putem sa ajungem la un dezechilibru de bacterii si chiar la boli intestinale cronice.

4, Magneziu

Sanatatea digestiva depinde foarte mult de magneziu. Din pacate multi oameni sufera de deficit de magneziu, care duce la dureri de cap, lipsa de energie, etc. Suplimentele bogate in magneziu pot contribui la evitarea acestor probleme.

Pentru o viata mai sanatoasa va recomandam aceste suplimente naturale, insa nu trebuie sa uitati ca aceste produse nu inlocuiesc o dieta variata si echilibrata.

Sanatate - Articole cu si despre produse si tratamente naturiste

Articole precedente

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te la newsletterul nostru daca nu vrei sa pierzi promotiile noastre zilnice, cupoanele de reduceri periodice si noutatile aparute in magazinul nostru.