Luna Herbagen
-20% din pretul original la toate produsele
00ore:00min:00sec
Vouchere Reduceri Pachete Magazine

4 modalități eficiente de regenerare a ficatului

4 modalități eficiente de regenerare a ficatului
     

Ficatul tău joacă un rol major în sănătatea ta de zi cu zi. Este responsabil pentru filtrarea toxinelor și a altor substanțe nocive din sânge. De asemenea, ajută la digestie, produce hormoni, proteine și reglează colesterolul și glicemia. De aceea, un ficat sănătos și funcțional este atât de vital. Din păcate, afectarea ficatului este din ce în ce mai frecventă și este adesea un factor major al multor boli.

Semnele care atestă ca ficatul tău are nevoie de un detox ar fi:

  • Oboseala excesivă
  • Dezechilibre hormonale și sindromul premenstrual
  • Umflarea burții și gazul excesiv
  • Sensibilități chimice și alergii
  • Tulburările de somn

Cu toate acestea, există multe modalități prin care poți oferi ficatului o șansă de a se vindeca singur și de a te recupera.

1. Reducerea consumului de alcool – Cea mai mare cauză de leziuni hepatice și deces din cauza bolilor hepatice, este consumul cronic de alcool. Reducerea sau eliminarea dramatică a consumului de alcool este singurul mod în care ficatul are șanse de recuperare. Hepatoprotect este un produs care asigură buna funcționare a celulelor hepatice în cazul acumulării de toxine sau a acțiunii nocive al alcoolului. Componenta sa fiind silimarina, îți va asigura buna funcționare a ficatului tău!

2. Consumă alimente potrivite – Împreună cu alcoolul, trebuie să reduci și alimentele de tip “ fast food ”. Acestea includ alimentele procesate, alimentele grase, zahărurile, sucurile și tot ceea ce conțin ingrediente artificiale. O dietă bogată în fructe, legume și antioxidanți poate face minuni pentru un ficat deteriorat. În locul unui suc carbogazificat poți să optezi pentru un ceai obținut din plante naturale. Un bun exemplu ar fi: Ceaiul hepatobiliar care are o acțiune regeneratoare și protectoare hepatică sau Ceaiul hepatofit forte care și acesta prezintă numeroase avantaje în ceea ce privește îmbunătățirea calității vieții.

3. Folosește suplimente alimentare naturale – Suplimentele alimentare naturale sunt perfecte pentru a ne ajuta să ne menținem starea de sănătate, tonusul și energia. Polygemma 11-Ficat Detoxifiere te poate ajuta în ceea ce privește regenerarea ficatului, având un efect antiinflamator, cicatrizant și antioxidant. Tinctura Ghintura, această plantă ajută la ușurarea funcțiilor ficatului prin mărirea secreției biliare dar și la îmbunătățirea funcției digestive și absorbția nutrienților în organism. În ceea ce privește decongestionarea hepatică, Meridian Ficat îți vine în ajutor având în compoziția sa o multitudine de plante benefice organismului tău, cum ar fi: anghinare, gălbenele, coada șoricelului, rostopască, sunătoare, levănțică.

4. Fii activ – Exercițiile fizice ajută la reducerea stresului asupra ficatului prin arderea excesului de grăsime. Activitatea fizică regulată te ajută, de asemenea, să-ți menții o greutate sănătoasă, ceea ce reduce riscul de obezitate, un alt factor major în afectarea ficatului. Încearcă să faci mișcare timp de cel puțin 30 de minute pe zi. Acest lucru poate fi la fel de simplu ca o plimbare rapidă, jogging, înot sau chiar grădinărit.

O bună curățire a ficatului este necesară de două ori pe an și pentru aceasta este indicat să facem o detoxifiere cu produse naturale pe bază de plante. Ai grijă de ficatul tău urmând aceste sfaturi. Webshop-ul nostru Vitamix prezintă o gamă largă de produse naturale și benefice organismului tău!

Sanatate - Articole cu si despre produse si tratamente naturiste

Articole precedente

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te la newsletterul nostru daca nu vrei sa pierzi promotiile noastre zilnice, cupoanele de reduceri periodice si noutatile aparute in magazinul nostru.