Luna AdNatura
-20% din pretul original la toate produsele
00ore:00min:00sec
Vouchere Reduceri Pachete Magazine

4 condimente sanatoase

4 condimente sanatoase
     

Într-o lume în care o mâncare trebuie să arate bine vizual și trebuie să aibă și un gust plăcut, bucătarii folosesc doar alimentele strict necesare pentru pregătirea meniului. De multe ori alimentele nu primesc creditul meritat, iar condimentele sunt folosite doar pentru aromă.

V-ați gândit vreodată că aceste condimente au efecte benefice asupra sănătății voastre? Cele 4 condimente menționate mai jos sunt esențiale în dieta voastră.

1. Turmeric

Turmericul este un condiment folosit mai ales în bucătăriile din India. Este cunoscut mai ales pentru proprietățile sale de stimulare a memoriei, pentru efectele lui benefice asupra digestiei, pentru puterile antiinflamatorii și pentru efectul asupra sănătății cardiovasculare.

2. Semințe de chimen

Dacă aveți probleme cu sistemul vostru imunitar și din această cauză ajungeți de foarte multe ori la medicul vostru, ar fi bine să apelați la niște alimente care întăresc sistemul imunitar. O salată sănătoasă de exemplu care conține semințe de chimen negru vă poate ajuta foarte mult.

3. Piperul negru

Piperul conține antioxidanți deci previne creșterea tumorilor de cancer. Pe lângă antioxidanți mai conține vitamina A și vitamina C și ajută la combaterea depresiei.

4. Ghimbirul

În zilele noastre multe persone dintre voi apeleaza la diete de slăbire nesănătoase. Din această cauză multe persoane au probleme digestive: greață, indigestie, dureri de burtă, etc. Ghimbirul poate fi folosit și ca un condiment, care vă ajută în toate problemele mai sus menționate.

Folosind condimentele de mai sus puteți să preveniți mai multe boli serioase și mâncărurile voastre o să aibă un gust mult mai placut.

Sanatate - Articole cu si despre produse si tratamente naturiste

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te la newsletterul nostru daca nu vrei sa pierzi promotiile noastre zilnice, cupoanele de reduceri periodice si noutatile aparute in magazinul nostru.