⭐ OFERTA ZILEI ⭐
Ai 10% reducere pentru toate produsele din categoria Produse sanatate sexuala.
00ore:00min:00sec
Vouchere Reduceri Pachete Magazine

Plante pentru sănătatea sexuală

Plante pentru sănătatea sexuală
     

Știai că activitatea sexuală a fost numită de către chinezi "fântâna tinereții"?!

Activitatea sexuală crește nivelul substanțelor responsabile de longevitate, printre care endorfina, DHEA (dehidroepiandrosteronul) și hormonul de creștere, în timp ce scade nivelul hormonilor responsabili de stres și care scurtează durată vieții.

Există alimente și plante care au puterea de a crește libidoul și care stimulează energia organismului: usturoiul, ceapa, prazul, ardeiul, arpagicul, ghimbirul, scorțișoara, chimenul dulce, anasonul verde, curcuma, piperul roșu, piperul negru și hreanul. Peștele marin și peștele de apă rece, mai ales somonul, sardinele și crustaceele, pot contribui la creșterea libidoului prin îmbunătățirea globală a sănătății sexuale datorită concentrației mari de acizi grași esențiali omega.

Iată câteva plante naturale care au proprietăți de tonic sexual!

BRÂNCA URSULUI (Heracleum sphondylium) este o plantă răspândită în Europa și este folosită în medicină încă din Antichitate. Este vitalizantă, virilizantă, fertilizantă și un bun afrodisiac, crește libidoul și vitalitatea la ambele sexe. În plus scade tensiunea arterială, îmbunătățește fluxul sanguin și este un vasodilatator periferic puternic.

IARBA ȚAPULUI (Horny Goat - Epimedium Grandiflorum), Iarba Caprei Agitate sau "Yin Yang Huo" este o plantă din familia Berberidacee, originară din China, Coreea și Japonia. Horny Goat este un afrodisiac natural care crește libidoul, controlează și menține erecția și îmbunătățește starea de spirit. Principalul component activ a acestei plante este icariin, un ingredient foarte benefic, folosit în medicamentele pentru disfuncția erectilă. În mai multe studii științifice a fost demonstrat efectul icariinei în stimularea celulelor osteoblaste în țesutul osos, astfel este recomandată pentru reducerea densității osoase la femeile care suferă de menopauză și de osteoporoză.

MACA (Lepidium Meyenii) este o plantă benefică atât pentru femei, cât și pentru bărbați! Este folosită încă din Antichitate și este o plantă cu mare valoare nutritivă, fiind un cocktail de vitamine A, B1, B2, B5, B12, C, D, E și minerale ca: magneziu, potasiu, sodiu, mangan, cupru, fier, etc. 

Image result for snowflake markȘtiai că peruvienii foloseau MACA ca tonic general iar razboinicii o mâncau înainte de a pleca în bătălie?!

Maca la bărbați crește capacitatea de rezistența fizică, iar la femei intensifică apetitului sexual și lubrifiează vaginul. Este recomandat și pentru femeile aflate la post-menopauza pentru că contribuie la echilibrul hormonal și la eliminarea simptomelor menopauzei, spune revista "Menopause" (2008).

GINSENG KOREAN (Panax Ginseng) conține substanțe active numite panaxoside sau ginsenozidele (mai mult de 18 saponine triterpenoide), antioxidanți cunoscuți în special pentru menținerea tinereții întregului organism. Este un energizant general care crește pofta de viață, libidoul și activitatea sexuală.

PIPER CAYENNE (Capsicum species) este un afrodisiac natural care stimulează circulația sanguina, fiind un tonifiant pentru inimă, pentru vasele capilare și pentru celulele nervoase.

HE SHOU WU (Polygonum multiflorum) sau Fo Ti este un excelent tonic hepatic și renal. Detoxifică organismul, previne îmbătrânirea prematură, menține culoarea și sănătatea părului, crește libidoul și îmbunătățește activitatea sexuală. 

TRIBULUS TERRETRIS sau Colții Babei conține un ingredient activ numit protodioscin, care are nenumărate beneficii asupra sănătății sexuale. Tratează deficientele hormonale la bărbați și la femei, infertilitatea și disfuncția sexuală masculină, crește libidoul, îmbunătățește motilitatea spermatozoizilor și contribuie la reducerea în volum a prostatei.

Sanatate sexuala - Articole cu si despre produse si tratamente naturiste

Articole precedente

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te la newsletterul nostru daca nu vrei sa pierzi promotiile noastre zilnice, cupoanele de reduceri periodice si noutatile aparute in magazinul nostru.