30 RON reducere la comenzile de peste 199 RON ❤
0zile :00ore:00min:00sec
Vouchere Reduceri Pachete Magazine

Plante ce sporesc dorința sexuală

Plante ce sporesc dorința sexuală
     

Prinicipalele trei plante care sporesc funcția sexuală, în mod deosebit, fără efecte secundare sunt: ginseng, sofran și yohimbina. Afrodisiacele sunt folosite de mii de ani, în întreaga lume, dar explicația științifică din spatele zvonurilor nu a fost niciodată bine înțeleasă sau interpretată. Medicamente precum Viagra pot trata disfuncția erectilă, dar nu cresc libidoul și au efecte secundare, în timp ce plantele rezolva ambele probleme în mod natural. Avem nevoie de produse naturale care să îmbunătățească viață sexuală, fără a avea efecte secundare negative. Cercetătorii au descoperit ca ginsengul, sofranul și yohimbina, extrasă din arborii yohimbe, din vestul Africii, au rezultate deosebite în îmbunătățirea funcției sexuale. De asemenea, planta muira puama și rădăcina de maca ar avea și ele efecte surprinzătoare în stimularea apetitului sexual.

Menta stimulează simțurile, scade inhibitorii sexuali și creează o atmosferă propice actului sexual. Dintre toate aromele, menta a fost folosită de sute de ani pentru a stimula dorința sexuală, în special în rândul femeilor. Uleiul esențial de mentă oferă o senzație de excitare care face ca zonele erogene feminine să fie mult mai receptive. Menta conține și vitamina A, vitamina C, mangan, fier, calciu, acid folic, potasiu, magneziu, acizi grași omega 3 și cupru, vitamine și minerale esențiale pentru o viața sexuală sănătoasă.

Pătrunjel. Principala calitate a acestei plante este capacitatea de a trata și vindecă problemele tractului urinar care, dacă este afectat, poate cauza disconfort în timpul actului sexual. Pătrunjelul conține și numeroase vitamine și minerale care asigură funcționarea corectă a organelor sexuale. îmbunătățește și circulația sângelui către organele sexuale, ceea ce stimulează dorința sexuală.

Fenicul. Feniculul este una dintre cele mai cunoscute plante aforidisiace, cu efecte puternice în special în cazul femeilor pentru că are anumite substanțe similiare hormonilor feminini. Estrogenii naturali din fenicul stimulează dorința sexuală.

Sanatate sexuala - Articole cu si despre produse si tratamente naturiste

Articole precedente

5 sfaturi ca sa arzi grasimile

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te la newsletterul nostru daca nu vrei sa pierzi promotiile noastre zilnice, cupoanele de reduceri periodice si noutatile aparute in magazinul nostru.