Luna Herbagen
-20% din pretul original la toate produsele
00ore:00min:00sec
Vouchere Reduceri Pachete Magazine

Moduri naturale pentru creșterea libidoului

Moduri naturale pentru creșterea libidoului
     

Libidoul este doar un alt nume pentru apetitul sexual. O varietate de factori externi È™i interni pot avea un efect asupra libidoului, de la hormoni la medicamente până la obiceiurile de somn. Libidoul fiecărui om este diferit, dar majortiatea oamenilor au observat că libidoul lor scade pe măsură ce îmbătrânesc.

 

Uite 9 moduri prin care poÈ›i să îÈ›i creÈ™ti libidoul:

  • Încearcă anumite fructe

Smochinele, bananele È™i avocado, de exemplu, sunt considerate alimente care stimulează libidoul. Aceste alimente oferă, de asemenea, vitamine È™i minerale importante care pot creÈ™te fluxul sângelui către organele genitale È™i pot promova o viață sexuală sănătoasă.

  •  Încearcă să mănânci ciocolată

De-al lungul istoriei, ciocolata a fost un simbol al dorinÈ›ei, nu doar datorită gustului său delicios, ci È™i datorită puterii sale de a îmbunătăți plăcerea sexuală. Ciocoalata promovează eliberarea unor substanÈ›el chimice în corp. Acest lucru poate produce unele efecte afrodisiace.

  • ConsumaÈ›i ierburi aromatice zilnic

Mirosul de busuioc stimulează simțurile, iar usturoiul conține niveluri ridicate de alicină, care crește fluxul sanguin. Aceste efecte pot ajuta bărbații cu disfuncție erectilă.

Ginko biloba este o altă plantă găsită pentru a trata disfuncția sexuală indusă de antidepresive la bărbați, potrivit cercetărilor. Este un extract derivat din frunza arborelui ginko chinezesc.

  • Yohimbina

Se È™tie că yohimbina, un alcaloid găsit în scorÈ›a veÈ™nicului din Africa de Vest, funcÈ›ionează similar ca Viagra. Unele studii sugerează că scoarÈ›a de yohimbină poate ajuta la menÈ›inerea È™i calitatea erecÈ›iei.

  • CreÈ™te încredere de sine
  • Man Zen Forte 30cps Herbagetica

    Man Zen Forte 30cps Herbagetica

    32,99 lei
    Man Zen Forte 30cpsAfrodisiac, creste potenta si libidoul masculin, creste secretia de hormoni, sporeste fertilitatea masculina, actiune vasodilatatoare.Noul concept MAN, prezinta un puternic amestec de plante cu efect afrodisiac, tonic si revitalizant cu eliberare prelungita si in tratament de lunga durata. Reteta pe baza de extracte cunoscute pentru capacitatea lor de crestere a performantelor s ...
  • Cordyceps Ciuperca Tibetana Forte 120cps Herbagetica

    Cordyceps Ciuperca Tibetana Forte 120cps Herbagetica

    95,90 lei
    Cordyceps creste longevitatea si vitalitatea organismului, antitumoral, chimioprotector, radioprotector, adaptogen, imunomodulator.Cordyceps-ul este una dintre cele mai rare si mai pretuite ciuperci, folosita in Medicina Traditionala Chineza de mii de ani. Creste in locuri izolate din Tibet, la altitudini de peste 3500m.Ciuperca Tibetana (Cordyceps Sinensis) este cunoscuta si utilizata in medicina ...
  • Polen Poliflor Uscat 110gr, Onedia
    -8%

    Polen Poliflor Uscat 110gr, Onedia

    12,42 lei
    13,51 lei
    Cateva actiuni benefice ale polenului asupra organismului :Ameliorarea digestiei - regleaza tranzitul intestinal, mai ales in cazurile de constipatie cronica sau diaree, stimuleaza arderea grasimilor si ajuta la controlul greutatii;Ameliorarea functionarii sistemului imun si stimularea detoxifierii organismului;Ameliorarea circulatiei sangvine sistemice;Ameliorarea astmului;Cresterea capacitatii d ...
  • Montant 30cpr Alevia
    -19%

    Montant 30cpr Alevia

    108,00 lei
    135,00 lei
    Montant se adreseaza barbatilor cu o viata sexuala normala, pentru mai multa placere, implinire, de asemenea si barbatilor cu disfunctii sexuale usoare si moderate, pentru ameliorare. Fiecare ingredient influenteaza pozitiv potenta si performanta masculina. Epimedium este cea mai cunoscuta si studiata planta pentru potenta. Actioneaza puternic la stimularea si sustinerea erectiei intrucat creste n ...

Felul în care te simÈ›i față de corpul tău afectează felul în care te simÈ›i față de sex. O dietă nesănătoasă È™i lipsa exerciÈ›iilor fizice vă pot determina să aveÈ›i o imagine de sine scăzută. Aceste lucruri vor scădea libidoul.

  • Nu exagera cu consumul de alcool

Un pahar de vin este suficient. Prea mult alcool poate afecta funcția erectilă, de asemea poate inhiba și capacitatea de a avea un orgasm.

  • Încearcă să te relaxezi

Indiferent dacă ai o stare de sănătate bună, stresul poate afecta apetitul sexual. Potrivit cercetătorilor, femeile sunt deosebit de susceptibile la efectele pe care stresul le poate avea asupra vieții sexuale. Bărbații, pe de altă parte, pot prin relații sexuale scăpa de stres.

  • Asigură-te că ai un somn odihnitor

Cei cu un stil de viață agitat nu au întotdeauna timpul necesar să doarmă. Oamenii care echilibrează munca cu îngrijirea părinÈ›ilor în vârstă sau a copiilor mici sunt adesea epuizaÈ›i, ceea ce poate duce la reducerea libioului.

  • Consultă un medic

Chiar dacă adopÈ›i o abordare pentru a-È›i stimula libidoul, ar putea fi totuÈ™i o idee bună să discuÈ›i cu medicul. El te poate ajuta să indentifici problemele de bază. Acesta poate sugera câteva strategii pentru îmbunătățirea sănătății sexuale.

Aceste pot include:

  • Comunicarea cu partenerul
  • Abordarea unui stil de viață sănătos
  • Tratarea afecÈ›iunilor medicale subiacente
  • CunoaÈ™terea problemei care afectează viaÈ›a sexuală.

Există o varietate de abordări diferite care  pot îmbunătăți apetitul sexual în mod natural. Cu toate acestea, este important să ne amintim că fiecare cuplu este diferit. Poate fi nevoie de puÈ›ină experimentare pentru a afla ce funcÈ›ionează cel mai bine pentru tine.

Sanatate sexuala - Articole cu si despre produse si tratamente naturiste

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te la newsletterul nostru daca nu vrei sa pierzi promotiile noastre zilnice, cupoanele de reduceri periodice si noutatile aparute in magazinul nostru.