✨ Reducere de -12% la toate produsele de pe site-ul nostru ✨
00ore:00min:00sec
Vouchere Reduceri Pachete Magazine

Infertilitatea si lipsa libidoului

Infertilitatea si lipsa libidoului
     

Infertilitatea și lipsa libidoului pot fi o problemă atât pentru femei, cât și pentru bărbați, punând uneori relațiile la grea încercare și ducând uneori la probleme emoționale. Un regim alimentar sănătos, o abordare relaxată a vieții și un contact cât de mic cu factori poluanți este esențial. Studiile au demonstrat că fertilitatea masculină este deseori asociată cu poluanți asemănători cu estrogenul din apă de băut, în vreme ce femeile care combină cariera cu maternitatea concep mai greu un copil.

Infertilitatea masculină

Pe lângă poluanți și pesticide, cantitatea mică de spermă poate fi asociată cu alimente nesănătoase (gen fast food) și substanțe care seamănă cu estrogenul din detergenții folosiți în gospodarie. Sperma trebuie păstrată la răcoare, ca să fie complet activă, deci lenjeria și pantalonii strâmți pot contribui la infertilitate.

Remedii: Plantele care îmbunătățesc fertilitatea masculină sunt ginsengul, hidrocotile, damiana. Preparați o infuzie din cantitați egale de hidrocotile și damiana (două lingurițe la o ceașcă) și consumați de trei ori pe zi. Dacă stresul contribuie la infertilitate, consumați una sau două cești de infuzie de scutelaria, verbina sau mușețel, în fiecare zi.

Infertilitatea feminină

Tehnicile moderne de fertilizare pot avea succes, dar ele sunt deseori agresive, necesită dedicare din partea ambilor parteneri și nu garantează succesul.

Cauze și tratament

Stresul poate fi un factor important, deci consumați ceiuri relaxante (mușețel, roiniță, scutelaria, verbina) și nu consumați alcool, care poate interveni în procesul conceperii.

Multe femei au dificultăți în a concepe un copil după luarea contraceptivelor orale, deci fiți pregătiți să așteptați un an sau doi după ce ați întrerupt  administrarea acestor pastile. Boabele de melarea ajută la stimularea producției de hormoni feminini și normaizează ovulația (luați 20 picături de tinctură în fiecare dimineață). În plus, faceți o infuzie din cantități egale de flori de trifoi roșu, urzica, menta, talpa-gâștei și petale de gălbenele și consumați câte o ceașcă (două lingurițe la o ceașcă) de trei ori pe zi.

Lipsa libidoului

Stresul, excesul de muncă, alcoolul și excesul de cafeină pot contribui la apariția unor probleme de libido – oboseala este una dintre cele mai eficiente bariere în calea relațiilor sexuale normale între parteneri. Ritmul ciclului menstrual joacă, de asemenea, un rol foarte important, – unele femei sunt mai entuziaste la mijlocul ciclului menstrual, chiar înainte de ovulație, și din nou înainte de menstruație, când presiunea exercitată de endometrul îngroșat stimulează activitatea sexuală.

Remedii pentru femei

Pentru femei, 20 picături de tincture de melarea în puțină apă, în fiecare dimineață, nu numai că va stimula sistemul reproductiv, dar va avea, de asemenea, un efect afrodisiac. Dacă oboseala și excesul de muncă sunt o problemă, o infuzie din cantități egale de frunze de zmeur, rozmarin, talpa-gâștei și hidrocotile, de maximum trei ori pe zi, va fi un tonic stimulant pentru organism.

Remedii pentru bărbați

Pentru mulți bărbați, dubiile cu privire la performanțele lor sunt suficiente pentru a împiedica o erecție și un orgasm satisfacator, sau problema poate să fie una mai banală – hemoroizii dureroși sunt uneori cauza impotenței.

Printre plantele stimulente se numără damiana, din care este recomandat să consumați în mod regulat infuzie. Adăugați cuișoară la o ceașcă, pentru a stimula întregul organism.

Masajul poate fi foarte stimulator, folosiți una sau două picături de ulei de santal, iasomie sau trandafir într-o linguriță de ulei de migdale, pentru un masaj reciproc, înainte de a începe actul sexual. Puteți folosi aceleasi uleiuri la apa de baie sau pentru a odoriza dormitorul.

Sanatate sexuala - Articole cu si despre produse si tratamente naturiste

Articole precedente

Toți avem nevoie de zinc!

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te la newsletterul nostru daca nu vrei sa pierzi promotiile noastre zilnice, cupoanele de reduceri periodice si noutatile aparute in magazinul nostru.