⏰ PROMOTIA ZILEI
Ai 12% reducere pentru toate produsele din categoria Bomboane.
0zile :00ore:00min:00sec
Vouchere Reduceri Pachete Magazine

Ejaculare precoce - generalități

Ejaculare precoce - generalități
     

Ce este ejacularea precoce?
Ejacularea precoce este ejacularea necontrolată înainte sau la scurt timp după penetrare sexuală, cu stimulare sexuală minimă și mai repede de dorința partenerului. Aceasta poate rezulta într-o experienţă sexuală nesatisfăcătoare pentru ambii parteneri. Ejacularea precoce este cea mai des întâlnită problemă de disfuncție sexuală la bărbați, și probabil fiecare bărbat s-a confruntat cu ea într-un moment dat al vieții sale

Care este cauza ejaculării precoce?
Cele mai multe cazuri de ejaculare precoce nu au un motiv clar. Cu experiența sexuala și cu vârsta oamenii află cum să întârzie orgasmul. Ejacularea precoce poate apărea cu un partener nou, doar în anumite situații sexuale sau dacă a trecut mult timp de la ultima ejaculare. Factorii psihologici, cum ar fi anxietatea, vinovația sau depresia pot cauza ejaculare precoce. În unele cazuri ejacularea precoce poate fi cauzată și de motive medicale cum ar fi problemele hormonale sau un efect secundar al anumitor medicamente.

Care sunt simptomele?
Principalul simptom al ejaculării precoce este ejaculare înainte sau la scurt timp după începerea actului sexual. Ejacularea are loc înainte ca persoana să o dorească, cu stimulare sexuală minimă.

Cum este ejacularea precoce diagnosticată?
Acestă problemă trebuie discutată cu medicul, atât despre viața sexuală cât și despre celelalte probleme medicale pentru a efectua o examinare fizică profundă. Medicul trebuie să discute și cu partenerul persoanei respective, deoarece ejacularea precoce poate apărea din mai multe motive. Medicul va cere executarea mai multor teste de laborator pentru a putea exclude orice problemă medicală.

Cum este tratată?
În multe cazuri ejacularea precoce se rezolvă de la sine cu timpul fără a necesita tratamente medicale. Practicarea tehnicilor relaxante sau folosirea metodelor distractive te poate ajuta să intârzii ejacularea. Pentru unii bărbați încetarea sau reducerea consumului de alcool, tutun sau droguri poate fi un mod sigur de a controla ejacularea.
Medicul îți poate recomanda ție și partenerului tău practicarea unor tehnici specifice pentru a ajuta întârzierea ejaculării. Aceste tehnici includ identificarea şi controlul de senzații care duc la ejaculare și metode de comunicare pentru a evita încetinirea sau oprirea stimulării.

Sanatate sexuala - Articole cu si despre produse si tratamente naturiste

Articole precedente

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te la newsletterul nostru daca nu vrei sa pierzi promotiile noastre zilnice, cupoanele de reduceri periodice si noutatile aparute in magazinul nostru.