☀ HOT DEALS ☀
Ai 10% reducere pentru toate produsele din categoria Dulciuri, patiserii.
00ore:00min:00sec
Vouchere Reduceri Pachete Magazine

Cum să vorbim despre sex?

Cum să vorbim despre sex?
     

Comunicarea în cuplu este necesară, mai ales în domeniul sexual, dar la cele mai multe cupluri le este foarte greu să vorbescă despre sex. Din lipsa de comunicare pot apărea situații neplăcute sau de multe ori nu primim ceea ce ne dorim cu adevărat.

În primul rând trebuie să înțelegem că vorbitul despre sex nu doar nouă ne reprezintă o greutate, dar și partenerul este la fel de nervos și timid în legatură cu acest aspect. Întrebările de genul că ce sentimente declanșeză din noi sau ce ne place și ce nu, pe toată lumea incomodează. Pe de o parte trebuie să vorbim despre o temă care ne face să devenim confuzi, iar pe altă parte este greu să aducem critici negative partenerului pentru a nu-l răni cu asta.

Comunicarea va fi mai ușoară și mai lejeră dacă punem întrebări hotărâte în timpul sau după actul sexual: “Îți place cum te ating?”, “Ți-ar plăcea să te ating mai fragil/mai dur?” etc. Cu astfel de întrebări putem afla multe despre dorințele partenerului și despre faptul că cum îi putem oferi plăcerea dorită, în timpul actului putem observa feedback-ul imediat, așa putem vedea dacă este bine său rău ceea ce facem. În orice situație este bine să așteptăm răspunsul.

Este important să putem comunica corect propriile dorințe, pentru aceasta sunt de ajuns doar câteva cuvinte simple, cum ar fi: “mai tare, mai uțor, mai repede, mai încet, mai jos, mai sus, la stânga , la drepata” etc.

Dacă nu ne place cum se comportă partenerul în pat, cel mai rău ce putem face este să îi aducem critici negative, deoarece acestea pot conduce la îndepărtare, nimănui nu-i place dacă este considerat un iubit rău.

Respectarea conducerii și a comunicăriilor partenerului naște încredere și siguranță în cuplu, ceea ce este baza unui relații de cuplu, iar apropierea delicată ajută ca în pat să dispară toate inhibițiile și tabu-rile.

Sanatate sexuala - Articole cu si despre produse si tratamente naturiste

Articole precedente

Trucuri pentru un machiaj reușit!

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te la newsletterul nostru daca nu vrei sa pierzi promotiile noastre zilnice, cupoanele de reduceri periodice si noutatile aparute in magazinul nostru.