Luna AdNatura
-20% din pretul original la toate produsele
00ore:00min:00sec
Vouchere Reduceri Pachete Magazine

Ce este Maca?

Ce este Maca?
     

Maca (Lepidium Peruvianum Chacon) este o radacină, care arată ca o ridiche mare, și are un gust picant-dulce. Este folosită încă din antichitate. Peruvienii foloseau această rădăcină ca tonic general, chiar și războinicii mâncau Maca înainte de a pleca pe campul de bătălie, pentru un plus de energie. Dar cel mai mare beneficiu are asupra sănătății sexuale! Este un afrodisiac natural, care crește fertilitatea la amândouă sexuri. La bărbați crește capacitatea de rezistență fizică, iar la femei intensifică apetitului sexual și lubrifieaza vaginul.

Nu numai că reglează disfuncțiile sexuale, dar are beneficii extraordinare și asupra sistemului nervos: stimulează memoria și capacitatea de concentrare, ușurează somnul, alungă depresia și anxietatea (la consumarea minim 3,5 gr pe zi). Este ideal pentru femeile aflate la post-menopauza pentru că contribuie la echilibrul hormonal și la eliminarea simptomelor menopauzei, spune revista "Menopause" (2008).

Este bogat în vitaminele B1, B2, B12, în calciu, potasiu și conține urme esențiale de fier, cupru, magneziu și zinc. Maca nu are contraindicații sau reacții adverse și n-au fost raportate interacțiuni cu vreun medicament.

Citește mai mult aici!

Sanatate sexuala - Articole cu si despre produse si tratamente naturiste

Articole precedente

Green Coffee Bean, produsul minune pentru silueta ta

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te la newsletterul nostru daca nu vrei sa pierzi promotiile noastre zilnice, cupoanele de reduceri periodice si noutatile aparute in magazinul nostru.