☺ HAPPY HOURS
Ai 14% reducere pentru toate produsele din categoria Tincturi.
0zile :00ore:00min:00sec
Vouchere Reduceri Pachete Magazine

Aproape 50% dintre femei au probleme sexuale

Aproape 50% dintre femei au probleme sexuale
     

Într-un studiu realizat pe un eșantion de persoane de sex feminin, a constatat faptul că 40% dintre femei raportează probleme sexuale și doar 12% dintre ele sunt afectate de acest lucru.

Un studiu realizat de Boehringer Ingelheim International, producătorul de flibanserin, un medicament pentru disfuncțiile sexuale la femei, neaprobat și încă testat în clinici, a afirmat faptul că 12% din 83 milioane de femei cu vârstă de 20-65 de ani din Statele Unite nu este deloc un rezultat de neglijat. Studiile anterioare realizate de U.S. National Health și Social Life Survey, au ajuns la concluzii asemănătoare: 43% dintre femei se confruntă cu disfuncții sexuale precum lipsa dorinței sexuale și probleme legate de orgasm. Studiul a inclus 32 000 de femei cu vârsta peste 18 ani.

Rezultatele studiului arată în felul următor:

  • 43% dintre femei au raportat disfuncții sexuale
  • 39% au raportat dorință sexuală redusă
  • 26% au raportat probleme ale fetișului
  • 21% au probleme legate de atingerea orgasmului
  • doar 12% au raportat probleme legate de stres asociate cu problemele sexuale

 

Studiul a demonstrat și unele diferențe legate de vârsta respondentelor: disfuncțiile sexuale sunt întâlnite mai des la femeile în vârstă, majoritatea nefiind foarte afectate. Deși aceste femei nu au declarat cauzele probabile, medicii includ motivații ca probleme medicale, schimbări în comportamentul partenerului sau probleme de sănătate ale acestuia.
De asemenea, femeile care suferă de depresii au un risc mai mare de a avea disfuncții sexuale, comparativ cu cele care nu sunt afectate. În timp ce probleme ca diabetul, hipertensiunea sau alte probleme cardiovasculare afectează sănătatea sexuală a barbaților, nici una din aceste cauze nu este responsabilă de sănătatea sexuala a femeilor.

În timp ce terapiile de cuplu și sfaturile psihologului sunt un adjuvant în problemele sexuale, încă se mai fac cercetări cu privire la medicamente ajutătoare în acest sens.

În România, există în prezent câteva opțiuni cu privire la ameliorarea vieții sexuale ale femeilor, cel mai des căutate fiind suplimentele naturale întrucât acestea au un efect pe termen mai lung comparativ cu celealte posiblități. Proherb pentru femei este un exemplu în acest sens, fiind alegerea a tot mai multor românce care se confruntă cu probleme de natură sexuală.

Sanatate sexuala - Articole cu si despre produse si tratamente naturiste

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te la newsletterul nostru daca nu vrei sa pierzi promotiile noastre zilnice, cupoanele de reduceri periodice si noutatile aparute in magazinul nostru.