☀ HOT DEALS ☀
Ai 10% reducere pentru toate produsele din categoria Dulciuri, patiserii.
00ore:00min:00sec
Vouchere Reduceri Pachete Magazine

Soluții naturiste pentru infecții recurente

Soluții naturiste pentru infecții recurente
     

Infecțiile recurente pot fi cauzate de o rezistența redusă și un sistem imunitar slăbit, de factori ca stresul și alergiile alimentare. Plantele tonice, precum și multe uleiuri aromatice, usturoiul și echinacea pot întări sistemul imunitar. Echinacea este cel mai bun remediu pentru a fi folosit pe termen scurt (până la o săptămână) pentru combaterea infecțiilor, în vreme ce ierburile tonice ar trebui să fie parte a unei strategii pe termen lung de întărire a imunității.

Candidoza

Candidozele pot cauza o varietate de simptome, ca de exemplu tulburări digestive, vulvo-vaginita micotică, precum și dureri. Unii specialiști susțin că unii derivați din Candida pot duce la o menstruație neregulată sau tulburări nervoase. Candida albicans este cea mai comună dintre cele 60-70 de specii de ciuperci care pot afecta corpul nostru. De obicei ele cauzează probleme minore, dar dacă rezistența organismului este scazută de excesul de muncă, stres sau boală, ele proliferează.

Prevenire și tratament

Evitați mâncărurile care favorizează proliferarea candidozei – zahărul, alcoolul, mâncărurile foarte prelucrate, carbohidrați rafinați și produse lactate.

Consumați trei-patru cești de infuzie de gălbenele în fiecare zi și folosiți usturoi la gătit.

Plantele antifungice și cele care stimulează sistemul imunitar, ca de exemplu usturoiul, echinacea, gălbenelele, smirna și Aloe Vera pot fi eficiente. 

Herpes zoster

Această afecțiune este cauzată de virusul Herpes zoster și deseori implică reactivarea unui virus de varicelă în stare latentă la adulții care au suferit de această boală în copilărie. Afecțiunea este comună la persoanele peste 50 de ani; la persoanele mai tinere, virusul este cel mai probabil să fie reactivat atunci când sistemul imunitar este slăbit. Primele simptome ale infecției cu Herpes zoster sunt de obicei febră, iar aceasta este urmată de o erupție cutanată cu bășici, de-a lungul traiectoriei unui nerv (ca de exemplu pe fața sau pe torace) și durere localizată.

Tratament

Pentru a combate virusul, luați usturoi sub formă de capsulă, dimineața pe stomacul gol.

Atenuați erupția cutanată cu suc extras din Aloe Vera, comprese cu gheață, spălând cu o soluție de ulei de chimen negru.

Cercetări recente au demonstrat că, dacă se aplică ardei pe zona afectată, acesta poate atenua durerea intensă ca urmare a unui atac al virusului Herpes zoster.

Remedii naturiste - Articole cu si despre produse si tratamente naturiste

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te la newsletterul nostru daca nu vrei sa pierzi promotiile noastre zilnice, cupoanele de reduceri periodice si noutatile aparute in magazinul nostru.