☺ HAPPY HOURS
Ai 14% reducere pentru toate produsele din categoria Tincturi.
00ore:00min:00sec
Vouchere Reduceri Pachete Magazine

Ai auzit despre Spirulină?

Ai auzit despre Spirulină?
     

Spirulina, sau Arthrospira platensis, este o microalgă în formă de spirală, bogată în substanțe nutritive și este foarte benefic pentru organismul uman. Este un superaliment extrem de bogat în antioxidanți, ca tocoferoli și beta-carotenu. În urma unei studii făcute în SUA au fost testați atleți de sex masculin. Cercetătorii au administrat atleților spirulină sub formă de suplimente și au descoperit că alergătorii au o performanță clar superioară iar nivelul de antioxidanți crește clar față de grupul de control care s-a aflat sub efectul placebo. Studiul a fost publicat în Jurnalul de Medicină și Știință a Sportului și Exercițiilor Fizice în anul 2010.

Spirulina conține 65% proteine și aminoacizi esențiali inclusiv acidul gamalinoleic (GLA) recunoscută pentru efectul antiinflamator. Este de asemenea incredibil de bogat în calciu având de 26 de ori mai mult calciu decât laptele, fiind excelent pentru copii și bătrâni. 

Ajută la menținerea echilibrului acido-bazic din organism, luptă împotriva anemiei (datorită compoziție sale de vitamina E, vitamina B12, acid folic, cupru), întărește sistemul imunitar - poate distruge un spectru larg de viruși și bacterii și este foarte eficient în curele de detoxifiere (conține de zece ori mai multă clorofilă decât legumele).

Spirulina este foarte benefic și în curele de slăbire: reduce nevoia de dulce și pofta de mâncare.

Încearcă ceva nou: smoothie cu mere, avocado și spirulină!

Remedii naturiste - Articole cu si despre produse si tratamente naturiste

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te la newsletterul nostru daca nu vrei sa pierzi promotiile noastre zilnice, cupoanele de reduceri periodice si noutatile aparute in magazinul nostru.