⏰ PROMOTIA ZILEI
Ai 10% reducere pentru toate produsele din categoria Mancare sanatoasa.
0zile :00ore:00min:00sec
Vouchere Reduceri Pachete Magazine

Uleiul de avocado combate imbatranirea pielii

Uleiul de avocado combate imbatranirea pielii
     
Deși acesta este clasificat ca un ulei vegetal, avocado este de fapt un fruct, care produce un ulei penetrant bogat și extrem de profund, bogat în vitaminele A, D și E, lecitină și potasiu.
 
Fructe de avocado, și, prin urmare, uleiul de avocado sunt foarte bogate în antioxidanți și, în special, vitamina E, care este cunoscut ca fiind de mare ajutor în "lupta" împotriva procesului de îmbătrânire a pielii, combaterea radicalilor liberi și protejează celulele pielii de la oxidare.
 
Uleiul de avocado este bogat în Omega-3, care este extrem de eficient în protejarea pielii de razele UV, prin urmare, reduce șansa de a fi ars de soare, prevenind apariția petelor și reducerea riscului de cancer de piele. Uleiul de avocado este ideal pentru tenul uscat, deshidratat și deteriorat, deoarece ajută la creșterea elasticității pielii și de asemenea la întinerirea pielii.
 
Uleiul de avocado este bogat în vitamine, cum ar fi vitaminele A, E, D, B1, B2, K. Acesta poate fi folosit nu numai că un tratament de îngrijire a pielii, dar, de asemenea, vitaminele menționate mai sus pot fi benefice pentru întregul corp. 
 
Pentru a îmbunătăți starea generală a părului, unghiilor, pielii și întregului sistem, este bine să consumați 1 linguriță de ulei de avocado de 2 ori pe zi, cu 30 de minute înainte de a mânca timp de cel puțin o lună.
 
Uleiul de avocado este utilizat pe scară largă în industria cosmetică, ca un ingredient foarte puternic, care poate ajuta la hidratarea pielii, hrănește și luptă împotriva procesului de îmbătrânire, așa cum am menționat deja. Acest ulei este considerat a fi "un ulei de bază", care se poate aplica numai pe piele, sub forma sa pură, sau se poate folosi ca o bază pentru prepararea amestecurilor uleiuri esențiale.
 
Uleiul de avocado poate fi folosit zilnic și este benefic pentru toate tipurile de piele, acesta poate fi utilizat, ca o cremă foarte eficientă și naturală pentru piele. Acest ulei penetrează adânc la straturile profunde ale pielii și stimulează producerea de colagen, prin urmare, îmbunătățeste moliciunea și elasticitatea pielii și reducând uscarea acesteia.
 
Uleiul de avocado poate fi folosit ca și tratament pe timp de noapte sau poate fi folosit ca bază pentru prepararea altor tratamente de casă pentru îngrijirea pielii . O linguriță de ulei de avocado poate fi adaugată la orice mască facială de casă. Atunci când este utilizat în mod regulat, uleiul de avocado poate ajuta la reducerea roșeții pielii sau a iritaților, pentru a îmbunătăți elasticitatea pielii, astfel încât pielea să arate tânără, sănătoasă și proaspătă.
  

Moda & Frumusete - Articole cu si despre produse si tratamente naturiste

Articole precedente

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te la newsletterul nostru daca nu vrei sa pierzi promotiile noastre zilnice, cupoanele de reduceri periodice si noutatile aparute in magazinul nostru.