Luna Solgar
-20% din pretul original la toate produsele
00ore:00min:00sec
Vouchere Reduceri Pachete Magazine

Trucuri pentru un machiaj reușit!

Trucuri pentru un machiaj reușit!
     

Câteva trucuri despre produsele de machiaj!

Machiajul își are secretele lui și o femeie știe bine asta, dar mare atenție cum vă folosiți de el pentru a arăta mereu bine. Să ne imaginăm pentru început că tocmai ați venit de la cumpărături și v-ați cumpărat produse de machiaj.

Iată câteva sfaturi utile despre produsele de machiaj:

1. Primul lucru pe care trebuie să-l știți este să nu folosiți produse de machiaj dacă tenul nu este curat înainte. Există riscul de apariție a acneei și a diverselor iritații ale pielii.

2. Închideți bine întotdeauna produsul după ce l-ați folosit și păstrați-l la loc răcoros.

3. Daă folosiți produse pe bază de retinol aveți grijă la termenul de garanție pentru că de obicei, produsele ce au în componența lor retinol expiră în termen de o lună.

4. Rimelul de asemenea terbuie schimbat cel puțin o dată la 3 luni. Dacă ați avut vreo iritație oculară, nu încetați să-l mai folosiți. Nu-l împrumutați nimănui!

5. Atenție la fardurile de ochi, de obraz care în mod normal trebuie să aibă termenul de garanție de 2-3 ani iar cremele și produsele cremoase aproape un an și uneori chiar peste.

6. Dacă vrei ca lipstick-ul să țină mai mult, ține-l în frigider!

7. Dacă observați orice schimbare de culoare sau miros la produsele de machiaj, aruncați-le imediat!

8. Nu neglijați aplicatoarele pentru fard sau pudră care trebuie spălate cu un pic de detergent în fiecare săptămână pentru a preveni riscul apariției bacteriilor.

Moda & Frumusete - Articole cu si despre produse si tratamente naturiste

Articole precedente

Roșu de toamnă - Măceșe

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te la newsletterul nostru daca nu vrei sa pierzi promotiile noastre zilnice, cupoanele de reduceri periodice si noutatile aparute in magazinul nostru.