⚡ PROMO ⚡
Ai 8% reducere pentru toate produsele din categoria Mancare sanatoasa.
00ore:00min:00sec
Vouchere Reduceri Pachete Magazine

Tot ce trebuie să știi despre vopseaua cu henna

Tot ce trebuie să știi despre vopseaua cu henna
     

Pentru o culoare permanentă, care protejează părul, alege ceva natural!

Henna nu este doar ceva hippie ce experimentau oamenii în anii 70. Este varianta organică a vopselelor de păr, pentru cei care își doresc culoare, strălucire însă nu și chimicale.

Ce este henna? 

Este o plantă nativă Orientului Mijlociu. De mii de ani se folosește pentru a vopsi părul sau pentru decorarea corpului. Henna se poate amesteca cu alte tipuri de plante și extracte organice, oferind o varietate de culori. 

Pe deasupra, henna promovează strălucire și hidratare, protejând firul de păr.

Cum se folosește?

În primul rând vă recomandăm să cereți ajutorul unui prieten, pentru a evita să vă murdăriți prea tare!

Este henna permanentă?

Culoarea hennei nu va dispărea după prima spălare, însă se va estompa în timp, după multe spălări. Henna funcționează ca și o vopsea care se așterne pe păr, față de vopsele tradiționale, abundente în chimicale.

Cum funcționează henna? 

Firul de păr este compus din trei straturi. Cel exterior se numește cuticula fiind deasemenea stratul care absoarbe culoarea și oferă protecție părului. Henna acționează pe cuticule, adăugând în continuare straturi protectoare. Pentru a evita chimicale adăugate vă recomandăm alegerea unor branduri care folosesc doar ingrediente naturale, precum Corpore Sano.

Pentru a avea cele mai bune rezultate, este recomandat testarea vopselei de henna pe o mică parte a părului, deoarece acelaș tip de henna poate arată diferit pe orice tip de păr.

Pot folosi vopseaua cu henna pentru părul blond?

Da, și dacă o faci, pregătește-te pentru rezultate strălucitoare. 

Trebuie să aștept pentru a folosi henna din nou?

Nu. Henna nu daunează, ba chiar, cu cât o folosești mai des folosești cu cât mai multe fire de păr vor fi acoperite. Acest lucru înseamnă că poți folosi henna atât de des cât dorești. Folosind-o lunar te ajută în menținerea unei culori strălucitoare!

Pot combina henna și vopseaua de păr tradițională?

După ce te-ai vopsit cu vopsea tradițională, poți oricând folosi henna. Însă, dacă dorești să te vopsești cu vopsea, după un tratament cu henna, este recomandat să aștepți aproximativ 4 săptămâni.

Prin urmare, va recomandăm utilizarea vopselelor cu henna și pentru menținerea culorii șampoanele cu henna. Este o modalitate minunată pentru a avea o culoare strălucitoare, un păr sănătos și protejat, respectiv pentru a evita chimicalele.

Moda & Frumusete - Articole cu si despre produse si tratamente naturiste

Articole precedente

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te la newsletterul nostru daca nu vrei sa pierzi promotiile noastre zilnice, cupoanele de reduceri periodice si noutatile aparute in magazinul nostru.