Luna Herbagen
-20% din pretul original la toate produsele
00ore:00min:00sec
Vouchere Reduceri Pachete Magazine

Suplimente pentru un păr frumos și sănătos

Suplimente pentru un păr frumos și sănătos
     

Căderea părului este o problemă serioasă prezentă atât în cazul femeilor, cât și al bărbaților. Nu apare de pe o zi pe alta, ci treptat. Dereglările hormonale, anotimpurile, sănătatea, dieta sau chiar poluarea pot să afecteze părul nostru. Firele devin mai subțiri, vârfurile degradate și părul va arăta lipsit de viață.

De aceea, părul nostru are nevoie de o îngrijire constantă! Iată câteva suplimente și plante care ajută la regenerarea părului și îi menține sănătatea.

Colagenul este proteina cea mai abundentă din intregul corp, reprezentând 30% din totalul proteinelor umane și 70% din cele ale pielii. Susține întregul corp, asigură structura și rezistența organismului. Odată cu înaintarea în vârstă producția de colagen natural scade, integritatea structurală a țesuturilor este redusă, astfel părul pierde elasticitatea, devine fragil și poate avea un aspect degradat. Suplimentele care conțin colagen stimulează rețelele de colagen, repară țesuturile și accelerează regenerarea lor. 

VITAMINELE ȘI MINERALELE sunt extrem de importante pentru sănătatea părului! Vitamina A ajută la producerea sebumului, menține hidratarea scalpului dar și a părului. Vitamine E redă elasticitatea părului, regenerează firele despicate și stimulează creșterea părului. 

Image result for snowflake markȘtiai că o carență a vitaminei C poate duce la despicarea firului de păr?!

Vitamina C întărește firele de păr și regenerează fragilitatea lor. În plus, vitamina C, este cea mai eficientă vitamină în sinteza colagenului. Lipsa sau nivelul redus de vitamina C este strâns legată de sinteza deficitara a colagenului. 

Vitaminele B ocupă o importanță mare în sănătatea părului. Vitamina B3 stimulează circulația sanguină a scalpului astfel fiind extrem de important în prevenirea căderii părului, vitamina B5 stimulează creșterea părului, vitamina B6 este indispensabilă keratinizării, care permite îngroșarea firelor de păr, iar vitamina B8 controlează secreția de sebum.

Zincul reglează secreția de sebum a scalpului și este un element important pentru cei cu păr gras și ajută la prevenirea mătreții. De asemenea contribuie la menținerea sănătății unghiilor și la menținerea sănătății pielii.

Iodul este vital în creșterea părului și în prevenirea căderii acestuia. Crește rezistența părului și ajută la regenerarea lui.

Vitaminele Vitamix Hair, Skin & Nail Adams conțin un mix de ingrediente de vitamine și minerale care contribuie la menținerea sănătății părului, a pielii și a unghiilor. Contribuie la obținerea unui păr lucios, unghii puternice și piele vibrantă. Conținutul ridicat de Cupru contribuie la regenerarea normală a pielii și a părului.

Acizii grași OMEGA sunt esențiali pentru sănătatea organismului dar nu pot fi sintetizați de către organism. Omega 3-6-9 sunt extremi de importanți pentru sănătatea părului, unghiilor și a pielii. Carența de acizi grași din omega duce la scăderea vitezei de creștere, la deteriorarea părului și la pierderea strălucirii firelor. Omega 3-6-9 stimulează creșterea părului, întărește unghiile, protejează pielea!

Image result for snowflake markȘtiai că He Shou Wu menține culoarea naturală a părului și previne înălbirea prematură a firelor?! 

He Shou Wu este un tratament natural împotriva căderii părului! Întărește firul de păr, stimulează creșterea, menține culoarea sa naturală și previne înălbirea prematură a firelor de păr. 

Extractul de Ginseng poate fi un ajutor foarte mare în prevenirea căderii părului! Are efecte tonic, stimulativ și revitalizant asupra firelor de păr și are un conținut bogat în multivitamine, care hrănește rădăcina părului, astfel stimulând din interior creșterea lui.

Amla (Phyllantus Emblica) hrănește și fortifică firele de păr, combate mătreața și stimulează creșterea părului. Este un vitaminizant, tonic și purificant excelent. Amla stimulează creșterea părului (fortifică foliculele de păr), conferă volum și stralucire firelor, condiționează părul, previne apariția mătreții și apariția infecțiilor fungice ale scalpului. Menține de asemenea culoarea naturală a părului și întarzie apariția albirii premature a părului. Poți adăuga pulbere de Amla în șamponul sau balsamul tău sau poți prepara o mască regenerantă pentru păr. Rețeta găsești aici!

Tonic-ul Capilar de la Dacia Plant este un produs natural recomandat pentru păstrarea sănătății și strălucirii părului. Este un amestec de tincturi naturale care regenerează părul și elimină mătreața. Conține extracte de mesteacan, ardei iute, brusture, urzică, lavandă, musețel și propolis.

Moda & Frumusete - Articole cu si despre produse si tratamente naturiste

Articole precedente

Proprietățile Yerba Mate

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te la newsletterul nostru daca nu vrei sa pierzi promotiile noastre zilnice, cupoanele de reduceri periodice si noutatile aparute in magazinul nostru.