⚡ PROMO ⚡
Ai 8% reducere pentru toate produsele din categoria Insula de mirodenii.
0zile :00ore:00min:00sec
Vouchere Reduceri Pachete Magazine

Suplimente pentru un ten frumos și sănătos

Suplimente pentru un ten frumos și sănătos
     

Știai că anotimpurile, sănătatea, dieta sau chiar poluarea afectează aspectul pielii tale?!

Pielea este cel mai mare organ al nostru și are nevoie de o îngrijire constantă. Noi putem oferi nu numai o îngrijire externă cu creme și loțiuni ci și o îngrijire internă! Iată câteva produse 100% naturale care oferă îngrijire și regenerare pentru pielea ta din intern.

Coenzima Q10 este foarte importantă pentru sănătatea tenului! Scăderea cantității de Q10 poate duce la scăderea producției de colagen, elastină și de alți compuși esențiali care intră în componența pielii. 

COLAGEN-ul este proteina cea mai abundentă din întregul corp, reprezentând 30% din totalul proteinelor umane și 70% din cele ale pielii. Susține întregul corp, asigură structura și rezistența organismului. Odată cu înaintarea în vârstă producția de colagen natural scade, integritatea structurală a țesuturilor este redusă, astfel pielea își pierde elasticitatea și apar ridurile fine, apoi ridurile de expresie. Suplimentele care conțin colagen stimulează rețelele de colagen, repară țesuturile și accelerează regenerarea lor. 

VITAMINELE ȘI MINERALELE sunt extrem de importante pentru sănătatea pielii! Vitamina A crește activitatea enzimelor cutanate, îmbunătățește elasticitatea pielii și ajută la prevenirea apariției ridurilor. Vitamina E contribuie la regenerarea elasticității pielii. Este un puternic antioxidant care luptă împotriva radicalilor liberi, protejând astfel celulele organismului de acțiunea lor dăunătoare.

Image result for snowflake mark Știai că este cea mai eficientă vitamină în sinteza colagenului?!

Lipsa sau nivelul redus de vitamina C este strâns legată de sinteza deficitară a colagenului (citește mai mult despre colagen aici).

Vitaminele Vitamix Hair, Skin & Nail Adams conțin un mix de ingrediente de vitamine și minerale care contribuie la menținerea sănătății părului, a pielii și a unghiilor. Contribuie la obținerea unui păr lucios, unghii puternice și piele vibrantă. Conținutul ridicat de Cupru contribuie la regenerarea normală a pielii și a părului.

Polygemma 13 este o combinație de extracte gemoterapice din muguri de Platan, seva de Mesteacan și muguri de Nuc. Susține curățarea tenului și a pielii prin acțiune detoxifiantă. 

Acizii grași OMEGA sunt esențiali pentru sănătatea organismului dar nu pot fi sintetizați de către organism. Omega 3-6-9 este extrem de importanța pentru sănătatea părului, unghiilor și a pielii. Carența de acizi grași duce la uscarea pielii și la reducerea elasticității lui. Omega 3-6-9 protejează pielea, stimulează creșterea părului și întărește unghiile!

Derma Treat de la Indian Herbal redă sănătatea pielii, din interior spre exterior, conferind un ten curat și luminos. Plantele din componența produsului au efect detoxifiant al sângelui, eliminând astfel pruritul, descuamările excesive, zonele de piele uscată și aspră, reduce formarea crustelor. Aceste plante furnizeaza principii active necesare dezvoltării și diviziunii celulelor epiteliale. Astfel, prin intensificarea producerii de celule epiteliale sănătoase, pielea este ajutată să se regenereze.

Citește și articolul "SUPLIMENTE PENTRU UN PĂR FRUMOS ȘI SĂNĂTOS"!

Moda & Frumusete - Articole cu si despre produse si tratamente naturiste

Articole precedente

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te la newsletterul nostru daca nu vrei sa pierzi promotiile noastre zilnice, cupoanele de reduceri periodice si noutatile aparute in magazinul nostru.