⚡ PROMO ⚡
Ai 8% reducere pentru toate produsele din categoria Insula de mirodenii.
0zile :00ore:00min:00sec
Vouchere Reduceri Pachete Magazine

Sfaturi pentru tratarea pielii uscate!

Sfaturi pentru tratarea pielii uscate!
     
 

Pentru a evita uscarea buzelor, se pot folosi cosmetice pe bază de uleiuri esențiale de migdale, măsline sau jojoba. Sunt utile și produsele pe bază de aloe vera. Folosirea zilnică a unei picături de miere pe buze, poate fi foarte utilă.

Fața
Masca de castraveți este bună aproape pentru orice, prin urmare și pentru tratarea pielii uscate. Hidratează pielea și o încăarcă cu minerale. Nu trebuie facut altceva, dacât să tăiem felii un castravete proaspăt, și să așezăm feliile pe piele. Sau se poate stoarce zeama din castravete, cu care se masează tenul.
Foarte eficient este pentru față, masca de miere hrănește, regenerează și în acelaș timp previne ridurile.

Se  amestecă 1 lingură de miere de salcâm, 1 lingură de zeamă de lămâie, 1 lingură de ulei de măsline, și un gălbenuș de ou. Acest amestec se aplică pe față, se lasă în jur de 15-20 de minute, apoi se spală cu apă calduță.

Corp
Sunt foarte utile pentru pielea corpului cozsmeticele cu conținut de aloe vera, sau cu vitaminele A, C și E, precum uleiurile cu extract de plante, lasă pielea fină și catifelată. Trebuie folosite cu regularitate.

Uleiul de măsline se poate utiliza ca un ulei de corp. Se aplică pe pielea ușor umedă, dar nu uitați , se absorbe mai greu ca un lapte sau ulei de corp de calitate.

Picioare
Pentru pielea uscată a piciorelor la fel de util este masajul cu ulei de măsline sau uleiuri din plante.
O baie pentru picioare în uleiuri aromatice, nu numai că ferește pielea de uscare, dar în acelaș timp încălzește piciorele reci, și doar după 15-20 de minute, ne simțim mai bine ca niciodată.

Mâini
Să nu uităm că manușile ne feresc mâinile de frig, și în acelaș timp și de la uscare. Soluțiile folosite în timpul curățeniei ne pot usca foarte tare mâinile, prin urmare folosiți mănuși chirurgicale în timp ce folosiți aceste soluții.
Evitați folosirea cremelor care conțin vaselină, deoarece acestea nu au efect hrănitor, chiar dacă sunt pline cu vitamine...
Să cautăm crème absorbabile, pentru că și mâinile ca și fața au dreptul să fie tratate bine. Se recomandă folosire cremelor cu conținut de ulei de măsline, de folarea soarelui, etc..
Utilizarea cremei de gălbenele , poate hrăni și catifela mâinile pe tot sezonul de iarnă.

Moda & Frumusete - Articole cu si despre produse si tratamente naturiste

Articole precedente

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te la newsletterul nostru daca nu vrei sa pierzi promotiile noastre zilnice, cupoanele de reduceri periodice si noutatile aparute in magazinul nostru.